Biletul zilei: Liverpool vs Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - Sevilla
1
1.65
X
4.30
2
5.35

După ce aseară am asistat la startul unui nou sezon al celei mai puternice competiții intercluburi din lume, astăzi ne delectăm cu noi partide foarte interesante. Una dintre acestea este confruntarea de pe Anfield unde Liverpool va primi vizita echipei Sevilla. Cele două formații fac parte din grupa C alături de Spartak Moscova și Maribor. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce câștiguri suplimentare dacă suntem inspirați în momentul în care plasăm pariurile.

Liverpool revine în UEFA Champions League după o perioadă foarte lungă în care a lipsit din această competiție. Noul sezon din Premier League nu a început perfect pentru cormorani așa cum își doreau fanii. După 4 etape disputate au reușit să acumuleze 7 puncte. În week-end au suferit o înfrangere drastică ce le poate afescta moralul pentru acest meci. Au pierdut pe terenul echipei Manchester City cu scorul de 5-0. Dacă primivim golaverajul echipei în campionatul Angliei  de 8-8  înseamnă că Liverpool și înscrie multe goluri dar și primește la fel de multe. Problemele din devensivă sunt vizibile aproape în orice partidă în care întâlnește un adversar de valoare apropiată. Liverpool va avea în această seară un sprijin foarte important în suporteri care sunt recunoscuți pentru atmosfera pe care o creează la fiecare partidă. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive online este 1.

Sevilla a uimit pe multă lume în sezonul prin parcursul foarte bun pe care l-a avut în campionatul Spaniei. Nici acest nou sezon din La Liga nu putem spune că l-a început rău. Dupa 3 etape scurse a acumulat 7 puncte fără să sufere vreo înfrangere. Moralul echipei este total diferit față de cel al celor de la Liverpool. Sevilla a câștigat în ultima etapă cu 1-0 în fața echipei Getafe. Pentru andaluzi va fi destul de greu în această seară deoarece la prima vedere întâlnește cel mai dificil adversar al grupei. Jocul acesta se anunță unul deschis deoarece ambele echipe mizează foarte mult pe cartea atacului. Niciuniul dintre cei doi antrenori nu vor avea mari problem în alcătuirea echipelor de start deoarece nu au absențe importante. Biletul zilei pentru acest meci ne poate aduce un câștig suplimentar deoarece cota este una destul de mare. Biletul zilei ne poate rotunji veniturile la finalul unei perioade de timp mai lung.