Biletul zilei: Liverpool vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

Liverpool - AS Roma
1
1.53
X
4.60
2
6.50

UEFA Champions League a ajuns în careul de ași. Cele patru echipe rămase în competiție își doresc și au șanse egale pentru a câștiga marele trofeu al UEFA Champions League. Astăzi vom asista la prima semifinală. Pe Anfield Liverpool la primi vizita celor de la AS Roma. Putem spune că este o semifinală surpriză deoarece foarte puțină lume intuia un astfel de meci într-o fază așa de avansată a competiției. Ambele echipe sunt surprize în acest sezon dar după jocul arătat nu mai este o surpriză pentru nimeni, la cum au evoluat echipele. În această primă manșă a semifinalelor sperăm să asistăm la un meci foarte frumos demn de această fază a competiției. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Liverpool pare a porni din postura de favorită astăzi dar cu un rezultat bun și la calificare. Cormoranii au o forță aparte care vine din partea fanilor de la Anfield. Nu trebuie să uităm de meciul foarte bun făcut contra celor de la Manchester City pe care i-au învins cu scorul de 3-0, chiar pe acest stadion. În optimi gazdele partidei de astăzi au trecut de FC Porto. Liverpool a avut un traseu foarte lung în UEFA Champions League deoarece au evoluat și în play-off din toamnă pentru grupele Ligii. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Liverpool.

AS Roma este poate o surpriză mai mare decât a celor de la Liverpool în această  fază a competiției. Romanii au trecut în optimi d eShakhtar Donetsk. În sferturile de finală toată lumea îi vedea ca și acasă dar atunci au realizat surpriza și au reușit să elimine pe Barcelona, după ce au luat bătaie cu 4-1 pe Camp Nou, au reușit să câștige pe teren propriu cu scorul de 3-0. Echipa din cetatea Eternă nu trebuie neglijată deoarece vedem că sunt foarte puternici pe teren propriu. Roma este foarte aproape de marele trofeu chiar în primul an când s-a retras legenda clubului, Francesco Totti. Astăzi va fi un duel și între cei doi tehnicieni deoarece sunt foarte buni ambii și au depășit cu mult în acest sezon forța echipelor pe care le pregătesc. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei oferit de noi.