Biletul zilei: Liverpool vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Liverpool - Manchester City
1
2.95
X
3.60
2
2.45

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League este partida care se va disputa între echipe din Anglia. Pe Anfield, Liverpool va primi vizita celor de la Manchester City. Acest meci se anunță un duel pe toate planurile. Este foaret interesant de văzut care dintre cei doi tehnicieni va câștiga duelul posesiei deoarece și Guardiola și Klopp sunt doi antrenori care se bazează pe posesia mingii. În ultimele două meciuri directe din Premier League disputate în acest sezon am vazut foarte multe goluri. 5-0 pentru City și 4-3 pentru Liverpool au fost rezultatele dintre cele două echipe în acest sezon. Astăzi ne așteaptă un meci foarte interesant în care ambele formații vor face totul pentru a obține victoria. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru acest meci.

Liverpool chiar dacă nu pornește favorită are o șansă mare chiar la calificare. Cormoranii au arătat în acest sezon că sunt în creștere. Atuul gazdelor este Jurgen Klopp care stie să pregătească foarte bine meciurile eliminatorii. În optimi gazdele partidei de astăzi au trecut de FC Porto pe care i-au învins în deplasare cu scorul de 5-0, iar pe teren propriu au remizat scor 0-0. Trei victorii și două rezultate de egalitate sunt rezultatele înregistrate de Liverpool în ultimele cinci meciuri disputate în fața propriiilor suporteri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 2.45.

Manchester City este favorită și în acest meci dar și la calificare mai ales că va avea meciul retur pe teren propriu. Cetățenii sunt aproape campioni în Premier League și acest lucru îi va avantaja deoarece se vor putea concentra doar pe această competiție. În optimile e finală City a trecut e Basel și chiar dacă au pierdut cu scourl de 2-1 pe teren propriu, victoria cu 4-0 din deplasare le-a asigurat calificarea.  Elevii lui Pep Guardiola au câștigat ultimele două meciuri din Premier League, timp în care au primit un singur gol. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte interesant în care ambele formații vor face totul penru un rezultat bun. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Manchester City. Pariază și câștigă cu echipa noastră în fiecare zi doar cu biletul zilei.