Biletul zilei: FC Liverpool vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Liverpool - Manchester City
1
3.05
X
3.70
2
2.35

Premier League ne aduce și în această săptămână cel mai interesant meci al week-end-ului. Doi giganți ai fotbalului englez se vor duela astăzi în meci direct. Pe Anfield, Liverpool va primi vizita echipei Manchester City într-un joc ce se anunță foarte dificil pentru ambele echipe. Chiar dacă între cele două formații este o diferență destul de mare nu putem spune că este o favorită clară în această partidă. Trei din ultimele patru meciuri disputate pe acest teren au fost câștigate de Liverpool, așa că astăzi putem asista la un joc foarte spectaculos pentru că cei de la City vor fi dornici de revanșă.  Biletul zile la pariuri sportive ne va aduce pentru jocul de astăzi o cotă destul de atrăgătoare.

Liverpool va încerca să se mențină în TOP 4 și vor face tot ce este posibil pentru a reaiza acest lucru. Cormoranii sunt înaintea acestui joc chiar pe poziția a patra. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 44 de puncte. Elevii lui Jurgen Klopp vin după o serie foarte bună de meciuri. Cormoranii au reușit să își treacă în cont victorii în ultimele trei etape disputate din Premier League. Cu 50 de goluri marcate au a doua ofensivă, chiar după adversara de astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o coră de 2.35.

Manchester City este echipa care domină acest sezon din Premier League. Cetățenii sunt lider detașat și în acest moment nu se mai pune problema dacă va câștiga titlul, ci cu câte etape înainte o va face. Manchester City nu a suferit ăn acest sezon nicio înfrângere și are un bilanț de 20 de victorii și două rezultate de egalitate. În deplasare elevii lui Pep Guardiola au obținut 10 victorii și un singur rezultat de egalitate chiar în ultima deplasare contra celor de la Crystal Palce. City are cea mai bună ofensivă, dar și defensiva echipei este cea mai bună din Anglia. În meciul tur dintre cele două echipe, Manchester City s-a impus clar cu scorul de 5-0. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la Manchester City. Pariază cu încredere pe biletul zilei oferit în fiecare zi de echipa noastră.