Biletul zilei: Liverpool vs FC Porto

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - FC Porto
1
1.50
X
4.35
2
7.75

În această seară vom cunoaște primele echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. După ce au câștigat cu 5-0 în tur cei de la Liverpool îi așteaptă pe Anfield pe cei de la Porto pentru a le administra o nouă înfrângere. Putem spune încă de la început că Liverpool este ca și calificată în optimi. Totuși si acest meci se anunță unul foarte interesant deoarece ambele formații vor juca pe cartea atacului și este foarte posibil să asistăm la  mult goluri în acest meci. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Liverpool traversează o parte a sezonului foarte bună din toate puncte de vedere. După victoria clară în fața adversarei de astăzi, cormoranii au câștigat și ultimele trei etape disputate în Premier League. În ultimele patru meciri au primit un singur gol. În meciul tur au avut o eficiență foarte ridicată. Au șutat de șase ori pespațiul porții portugheze și au reușit să înscrie de cinci ori. Salah, Firmino și Mane cu o triplă sunt cei care au marcat în acel meci. Pentru astăzi elevii lui Jurgen Klopp sunt favoriți pentru o nouă victorie chiar dacă nu vor juca la capaciate maximă. Pentru Liverpool vor lipsi astăzi, Klyne, Wijnaldum și Woodburn. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.50 și va merge pe o victorie a celor de la Liverpool.

FC Porto va avea încă un meci foarte greu. Portughezilor le va fi foarte greu să mai spere la ceva după ce au pierdut cu scorul de 5-0 meciul disputant pe teren propriu. Pentru cei de la FC Porto nu a mai rămas decât să se concentreze pe campionat. După ultimele rezultate se pare că au și făcut acest lucru. După înfrângerea din UEFA Champions League, Porto a reușit patru victorii în ultimele patru etape ale campionatului din Portugalia. În ultima partidă au reușit chiar să o învingă pe marea rivală Sporting cu scorul de 2-1. Așa cum am mai spus ne așteptăm la un meci cu multe goluri și în care pot înscrie și cei de la Porto. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe pronosticurile noastre de la biletul zilei și după o perioadă mai lungă vei realize profit.