Biletul Zilei – Liverpool vs Everton

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : ambele echipe marchează şi peste 2.5 goluri

Sâmbătă de la ora 14:30 are loc „The Merseyside Derby” – duelul rivalelor din Liverpool. Rivalitatea dintre cele două cluburi datează din anul 1894, când a avut loc primul meci. Este cel mai vechi derby din fotbalul englez, fiind jucat la cel mai înalt nivel în prima divizie încă din sezonul 1962 – 1963. Meciul este în general unul de mare intensitate, fiind mereu orgolii mari în joc. Un astfel de scenariu este propice pentru un meci spectaculos cu multe goluri. Vă recomandă pentru biletul zilei un pariu că ambele echipe vor marca un total de peste 2.5 goluri. Un astfel de pariu vă poate aduce o cotă câştigătoare în jur de 2.10.

The Merseyside Derby este meciul care de-a lungul istoriei a strâns cele mai multe cartonaşe. Ambele echipe au o mare dorinţă de victorie când vine vorba despre acest meci. Pasiunea pe care fanii, jucătorii şi antrenorii o pun în acest meci poate împinge către o tensiune care de obicei degenerează în cartonaşe. Dacă veţi paria pe biletul zilei că se va lua un cartonaş roşu în acest meci, puteţi prinde o cotă de 3.50.

Favorita meciului este echipa lui Jurgen Klopp. Dacă veţi miza pe o victorie a cormoranilor, puteţi avea o cotă de 1.70 pe biletul zilei. Puteţi paria şi că Liverpool va înscrie minim două goluri, având posibilitatea să adăugaţi o cotă de 1.80 pe biletul zilei.

Liverpool are mare nevoie de puncte pentru a mai putea spera în continuare la un loc de Champions League la finalul sezonului. Deşi nici uneia dintre echipe nu-i convine egalul, este cu siguranţă de preferat unei înfrângeri în faţa rivalei de moarte. Egalul este cotat la casele de pariuri cu 4.00 şi s-ar putea dovedi o alegere bună pentru biletul zilei.