Biletul zilei: Liverpool vs Everton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - Everton
1
1.30
X
6.10
2
11.25

Marseyside derby ne propune un nou episode astăzi. Acesta este meciul care împarte orașul Liverpool în două. O victorie în acest meci putem spune că salvează sezonul echipei în ochii suporterilor. Acest meci găsește cele două echipe la o distanță destul de mare în clasamentul din Premier League, ceea ce ne face să avem o favorită clară pentru biletul zilei la pariuri. Într-un asemenea meci nu se mai ține cont de cifre, ci doar de motivația și dorința de victorie a jucătorilor. Noi mixăm pe spectacol în acest meci așa cum se întâmplă în fiecare meci dintre cele două echipe.

Liverpool pornește din postura de echipă favorită la victorie și automat l acele trei puncte puse în joc. Cormoranii au acumulat 29 de puncte cu care sunt clasați pe poziția a patra a clasamentului.În ultimele șasea etape din Premier League, echipa lui Jurgen Klopp nu a suferit nicio înfrângere. Mai mult în ultimele nouă meciuri disputate n toate competițiile gazdele acestei partide au înregistrat șapte victorii și două rezultate de egalitate. În ultimele trei meciuri Liverpool a înscris de 15 ori și a primit un singur gol. Pentru astăzi din tabăra gazdelor nu vor putea evolua Moreno, Clyne și Matip. Pe biletul zilei la pariuri vom miza pe o victorie a celor de la Liverpool care în acest sezon s-au dovedit a fo echipa mult mai bună.

Everton se află într-o creștere de formă dacă privim rezultatele înregistrate în ultimele două etape. Ei vin după două victorii contra celor de la West ham și Huddersfield. Totuși oaspeții din această seară se află pe poziția a zecea a clasamentului cu doar 18 puncte acumulate în cele 15 etape disputate. Dacă își vor putea rezolva problemele din defensivă vor putea spera la un rezultat bun dar altfel va fi foarte greu. Everton are a treia cea mai slabă defensivă în acest sezon. Din 1999 Everton nu a mai înregistrat o victorie în meci direct pe Anfield ceea ce pentru fanii echipei nu reprezintă tocmai un motiv de mândrie. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a echipei Liverpool. Am ales acest pont pentru biletul zilei deoarece gazdele sunt echipa care traversează o formă foarte bună în această perioadă.