Biletul zilei: Liverpool vs Brighton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Liverpool - Brighton
1
1.21
X
8.00
2
13.50

Premier League este la finalul unui nou sezon. Manchester City este încoronată deja campioană dar interesul nostru se îndreaptă spre lupta pentru BIG 4, lupta pentru UEFA Champions League. Pe Anfield, Liverpool va primi vizita celor de la Brighton în ultima rundă a acestui sezon. Acest meci este unul foarte important pentru cei de la Liverpool. În meciul tur cei de la Liverpool s-au impus cu scorul de 5-1. Putem spune că Brighton are de luat o revanșă în acest față rezultatul tur. Sperăm să asistăm la un meci foarte interesant și la un spectacol ofensiv. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un pont câștigător.

Liverpool pornește ca favorită în acest meci pentru cele trei puncte. Cormoranii ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 72 puncte. Livepool se pregătește pentru finala UEFA Champions League contra celor de la Real Madrid. Cormoranii au nevoie de victorie astăzi pentru a fi siguri de prezența în BIG 4. Forma de moment a celor de la Liverpool nu este una dintre cele mai bune. În ultimele trei etape gazdele partidei de astăzi nu au reușit nici o victorie. În acest sezon cei de la Liverpool nu au suferit nici o înfrângere. În acest sezon cei de la Liverpool au terminat la 12 rezultate de egalitate. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Liverpool.

Brighton poate privi acest final de sezon fără mari probleme. Brighton sunt relaxați în acest final de sezon și va fi relaxată în acest meci. Ținând cont că cei de la Brighton vin din postura de nou-promovată. În deplasare oaspeții partidei de astăzi joacă foarte slab în deplasare. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare cei de Brighton ocupă penultima poziție. Doar 11 au reușit să acumuleze în acest sezon. Sperăm să asistăm la un spectacol ofensiv și la un meci deschis în care cele două ofensive își vor face simțită simțită prezența. Ambele echipe traversează o formă destul de slabă dar totuși ne așteptăm la o victorie a celor de la Liverpool în acest meci de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mize în fiecare zi. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei și pe termen lung o să realizezi profit.