Biletul zilei: Liverpool – Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Liverpool - Manchester United
1
3.20
X
3.50
2
2.20

Runda cu numărul 8 din Premier League începe în forță. Pe Anfield Liverpool va primi vizita celor de la Manchester United într-un meci care va fi derby-ul acestei runde și foarte mult așteptat de către suporteri. Partida va fi primul meci al zilei și va avea fluierul de start de la ora 14:30. Meciul se anunță atât un duel în teren dar să la nivelul celor două bănci tehnice acolo unde se vor întâlni Jose Mouronho și Jurgen Klopp. Derby-ul dintre cormorani și diavoli se anunță foarte spectaculos și nu trebuie ratat de către iubitorii fotbalului din insulă. Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat cu remiză. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Liverpool se îndepărtează și în acest sezon de titlul de campioană atât de dorit de către suporteri. Cormoranii ocupă poziția a 7-a a clasamentului cu 12 puncte acumulate după cele șapte etape ce s-au disputat.  Rezultatele elevilor lui Jurgen Klopp nu sunt unele constant iar forma jucătorilor este una total diferită de la meci la meci. Trei victorii, trei remize și o înfrângere sunt rezultatele obținute de ei. Tehnicianul gazdelor a mai primit o veste proastă în această săptămână, Mane a venit accidentat de la națională și va lipsi o perioadă mai lungă de timp. Alături de Mane de la cormorani vor mai lipsi Adam Bogdan, Clyne și Lallana. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci ne va aduce o cotă de 2.75.

Manchester United este în grafic în Premier League și este favorită și în meciul de astăzi. Diavolii sunt pe poziția a doua a clasamentului dar la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, marea rivală Manchester City. Elevii lui The Special One sunt la un singur gol diferență față de primul loc. Diavolii sunt într-o formă foarte bună în acest sezon. În ultimele 10 meciuri sunt neînvinși iar în ultimele 9 partide au învins. Diavolii se vor confrunta cu absențe de marcă pentru această deplasare de pe Anfiled. Fellaini, Ibrahimovic, Carrick, Pogba și Rojo vor fi absenți pentru jocul de astăzi din tabăra oaspeților. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Manchestre United ținând cont că în acese sezon au arătat o formă mult mai bună și au obținut rezultate mai bune. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mizezi pe ponturile noastre.