Biletul zilei: Liverpool – Arsenal

pronostic: ambele echipe marchează si peste 2.5 goluri

Sambătă are loc unul dintre cele mai importante derbyuri din acest sezon de Premier League. Deplasarea lui Arsenal la Liverpool poate avea un impact decisiv asupra ultimei echipe engleze care se va califica in Champions League sezonul viitor. Tunarii ocupă momentan mult ravnitul loc 4, in timp ce Liverpool se afă la un singur punct in spatele lor pe locul 5. Avantajul este insă de partea londonezilor, care au un meci mai putin disputat decat cormoranii. Acest lucru nu face decat sa măreasca nevoia lui Liverpool pentru cele trei puncte. Daca vreti să mizati pe o victorie a lui Klopp pentru biletul zilei, casele de pariuri oferă cote in jur de 2.10 pentru acest eveniment.

Partida va fi fără indoială una extrem de disputată, ambele echipe avand nevoie de victorie. Acest lucru va impinge probabil către un meci cu multe goluri. Liverpool si Chelsea au cele mai bune atacuri din Premier League cu 55 de goluri. Arsenal nu este mult in spate, reusind un singur gol mai putin. Un pariu ca ambele echipe marcheaza si in total se inscriu peste 2.5 goluri poate aduce o cota de 2 pe biletul zilei.

Echipa lui Arsene Wenger a marcat 28 de goluri in meciurile din deplasare in acest sezon, doar Chelsea reusind la fel de multe. In ultimele cinci meciuri din Premier League, tunarii au marcat 10 goluri. Alexis Sanchez este in continuare golgheterul campionatului, cu cele 17 reusite ale sale. Atacul lui Arsenal pare sa fie compartimentul cel mai eficient al echipei. Pentru biletul zilei, puteti alege un pariu ca tunarii isi vor mentine forma ofensiva si vor marca minim doua goluri. Casele de pariuri ofera cote de 2.50 pentru acest eveniment.