Biletul zilei: Lincoln vs Drita

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lincoln - Drita
1
2.30
X
3.10
2
2.95

Pauza de la Cupa Mondială ne obligă să ne înfreptăm spre alte competiții. Dar așa cum era normal ne vom îndrepta atenția spre cea mai inportantă competiție intercluburi din Europa, UEFA Champions League. Chiar dacă sunt doar tururile preliminare în lipsă de alte meciuri sunt bune și acestea. În finala pentru primul tur preliminar se vor înfrunta Lincoln, campioana din Gibraltar și FC Drita, campioana din Kosovo. Chiar dacă acest meci va fi unul slab calitativ sperăm să asistăm la goluri și să câștigăm la pariuri. Chiar dacă sunt campioane în țările lor echipele nu au șanse la tururile mai avansate din calificări. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de avantajoasă.

Lincoln este campioana din micuțul stat Gibraltar. În primul tur au trecut de La Florita. Scorul acelui meic a fost de 2-0 pentru cei de la Lincoln. Ei au si un avantaj destul de mare pentru acest meci că partida va avea loc pe terenul lor. În acel meci Lincoln a fost foarte norocoasă deoarece a reușit să înscrie un gol chiar în minutul al treilea, gol ce le-a deschis calea spre victorie. În meciul de astăzi tot cei din Gibraltar sunt favoriți la victorie și pentru a accede în turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Biletul zilei la parirui sportive ne va aduce o cotă de 2.30.

Drita are și ea o șansă împortantă în acest meci astfel că anticipăm o partidă foarte deschisă. Oaspeții partidei de astăzi sunt campionii din sezonul tecut din campionatul din Kosovo. În primul tur au reușit să treacă printro-o victorie cu scorul de 2-0 de Santa Colomna. Acel meci a fost unul foarte echilibrat și diferența s-a făcut pe finalul partidei. A fost nevoie de cele două reprize suplimentare pentru ca Drita să se impună. Ăentru meicul de astăzi ne așteptăm la un joc foarte echilibrat dar totuși calitatea meciului va lăsa de dorit. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi și câștigă doar cu biletul zilei.