Biletul Zilei: Lille vs Nice

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Nice se ține tare în cursa pentru titlul Ligii întâi franceză. Rezultatele lor au fost bune până astăzi însă, pentru a rămâne pe acest trend ascendent au nevoie de o victorie astăzi, în deplasare, în fața lui Lille. Călătoria lor către cei de la Lille vine după victoria incredibilă pe teren propriu în fața lui Bordeaux de sălptămâna trecută. Acest rezultat i-a ajutat să rămână la 4 distanță de Monaco, prima clasată în acest moment. Totuși, Monaco are un joc avans. Ține cont de fiecare detaliu când faci pronosticuri pentru biletul zilei. Șansele globale pe care le are Nice de a depăși formațiile Monaco și Paris SG sunt mici, însă ei încă speră și sunt motivați să obțină un rezultat surpriză.

Una peste alta a fost un sezon fabulos pentru ei și si-a asigurat deja prezența în Champions League pentru sezonul 2017 – 2018. Cu toate astea intuim că vor fi la un pas de obținerea titlului. Pentru anul următor însă ne așteptăm chiar la câștigarea titlului. Mario Balotelli a fost atuul lor după ce a fost anunțat transferul lui de la Liverpool, vara trecută. Internaționalul italian și-a pus semnătura pe 11 goluri în acest sezon. Predicția pentru biletul zilei este ca până la sfârșitul sezonului să mai înscrie de cel puțin încă 4 ori.

Lille au fost într-o formă slabă încă de la începutul acestui sezon. La un moment dat au fost târâți de-a binelea în coada clasamentului ligii dar în ultimele săptămâni au reușit să-și vină în fire și să recupereze puncte. Acum sunt clasați pe un decent loc 13, în zona de mijloc a clasamentului. Pentur biletul zilei nu trebuie subestimată nicio echipă.

Săptămâna trecută Lille a pierdut în fața lui Monacco cu 1 la 0 însă Nice nu sunt mari marcatori. Jocul se anunță a fi strâns și pentru biletul zilei putem spune că victoria celor de la Nice cu 1-0 este posibilă.