Biletul zilei: Lienfield vs La Florita

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Lienfield vs La Florita
Lienfield - La Florita
1
1.13
X
8.00
2
13.00

Meciurile din UEFA Champions League continuă și astăzi cu o partidă în care avem, practic, spectacolul asigurat înaintea începerii ei. Chiar dacă ne aflăm încă în tururile preliminare dorința de victorie este la fel de mare deoarece ambele echipe își doresc să ajungă cât mai departe în această competiție. Partida dintre Linfield, Irlanda de Nord și La Florita din San Marino are o favorită clară la victorie în această primă manșă. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a nord-irlandezilor iar motivele acestui pronostic le găsim în acest articol.

Linfield vine dintr-un campionat mult mai puternic decât cel din San Marino. Gazdele au fost cap de serie la tragerea la sorți prin prisma coeficientului UEFA. Echipa gazdă este campioana din Irlanda de Nord. Titlul a fost obținut după un sezon foarte bun dar soarta acestuia a fost hotărâtă în ultima etapă. Linfield a avut numai două puncte avans față de Crusaders. Doar trei înfrângeri au suferit cei de la Linfield pe parcursul sezonului. Ei au avut cea mai puternică ofensivă dar și defensiva a fost cea mai puternică din Irlanda de Nord. Cota pe care o are Linfield la victorie este de 1,14. Pentru a fi jucată single pe biletul zilei la pariuri sportive este detul de mică dar ea poate fi jucată în combinație cu alt meci propus de noi.

La Florita este campioană într-unul dintre cele mai slabe campioante ale Europei. Oaspeții de astăzi au obținut titlul de campioană după ce au dominat acest sezon. Ei au câștigat sezonul regulat și astfel au obținut calificarea în finala play-off-ului. Acolo în urma unui meci foarte echilibrat au câștigat în urma prelungirilor titlul în fața echipei Tre Penne. Ambele echipe sunt într-o formă de moment foarte bună cu foarte multe victorii în ultimele meciuri, dar trebuie să ținem cont că adversarii au fost foarte modești.  Acest pont pentru biletul zilei are șanse foarte mari să fie unul câștigător. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă o să mergi pe mâna noastră atunci când vrei să alegi cele mai bune pronosticuri.