Biletul zilei: Levski Sofia vs Ludogorets

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Levski Sofia - Ludogorets
1
3.15
X
3.35
2
2.05

Campionatul Bulgariei își desfășoară și astăzi meciuri chiar dacă echipa națională a evoluat în preliminariile pentru Cupa Mondială. Astăzi avem programat un joc foarte interesant între două echipe care se află în partea superioară a clasamentului. Levski Sofia și Ludogorets se vor lupta pentru cele trei puncte pus eîn joc astăzi. Ambele formații au avut un început de sezon destul de bun dar acum este nevoie să înceapă să adune puncte pentru configurația finală  a clasamentului. Astăzi ne așteaptă un derby al campionatului dar și un joc spectaculos. Biletul zilei la pariuri poate fi câștigător în condițiile în care alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Levski a început destul de bine acest sezon al primei ligi din Bulgaria. Înaintea acestei partide sunt clasați pe poziția a cincea a clasamentului cu 13 puncte acumulate.  Forma de moment în care se află este una foarte bună având punctaj maxim în ultimele trei etape. Echipa gazdă la care evoluează și jucătorul român Sergiu Buș are cea mai bună defensivă a campionatului. Gazdele au încasat doar două goluri în șase etape. Pe teren propriu cei de la Levski au trei victorii în trei meciuri fără să primească vreun gol. Observăm că în fața proprilor suporteri Levski nu a greșit. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri va fi destul de greu de ales deoarece ambele echipe ce se vor duela sunt foarte puternice.

Ludogorets este favorită la caștigarea titlului de campioană. Deoarece pe plan european nu a impresionat în acest sezon, oaspeții vor încerca să câștige încă odată titlul de campioană. Oaspeții sunt pe poziția secundă la două puncte de CSKA Sofia și dacă vor învinge astăzi vor urca în fotoliul de lider. Echipa la care evoluează Cosmin Moți și Claudiu Keșeru este singura neînvinsă în acest sezon. În cele trei meciuri disputate în deplasare oaspeții au obținut trei victorii având maxim de puncte. Acest lucru ne face și mai interesant jocul de astăzi fiind foarte greu să intuim echipa campioanaă. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe un rezultat de egalitate văzând că se întâlnesc două echipe foarte puternice. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.