Biletul zilei: Levante vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Levante - Real Madrid
1
12.50
X
7.00
2
1.21

Primera Division vine și ea cu meciri deoseit de interesante astăzi. Un meci care ne-a atras atenția este întâlnirea dintre Levante și Real Madrid. Acest meci se va disputa în cadrul etapei cu numărul 22 din La Liga. În acest meci va fi foarte interesant să o vedem pe Real Madrid la lucru care pare a fi într-o creștere de formă de la o etapă la alta. Madrilenii sunt dornici de revanșă deoarece meciul din turul campionatului s-a încheiat cu scorul de 1-1. Acest lucru ne arată că și cei de la Levante pot fi o echipă periculoasp așa că trebuie să o luăm în calcul. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiși acest articol.

Levante ocupă poziția a 16-a în La Liga fiind o echipă amenințată de grijile retrogradării. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze doar 19 puncte. Ultima perioadă s-a demonstrate a fi una foarte dificilă pentru cei de la Levante. În ultimele patru etape disputate au reușit să își treacă în cont un singur punct. Pe teren propriu au înregistrat un singur rezultat de egalitate în ultimele cinci etape. Forma foarte slabă prin care trec cei de la Levante și adversarul foarte puternic pe care îl vor întâlni le va face meciul acesta și mai dificil. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.21.

Real Madrid este într-o creștere de formă pe acre ne-au arătat-o în ultimele partide din La Liga. În ultimele două etape au învins cu 7-1 pe Deportivo La Coruna, iar în ultima etapă au câștigat cu scorul de 4-1 în fața Valenciei. Cu un succes astăzi madrilenii vor depăși pe Valencia și vor trece pe poziția a treia a podiumului. Ceea ce este foarte important pentru Zinedine Zidane este faprul că astăzi la ora meciului va avea la dispoziție întregul lot disponibil, așa că este foarte posibil să vedem la lucrul cel mai un prim 11 al Realului. Ronaldo și compania s-au impus în ultimele patru deplasări cintra celor de la Levante. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a celor de la Real Madrid. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi cu biletul zilei.