Biletul Zilei: Levante vs Murcia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Levante vs Murcia
Levante - Murcia
1
2.05
X
3.50
2
3.70

Pronosticurile noastre pentru biletul zilei continuă și astăzi cu o partidă foarte interesantă. În liga secundă a Spaniei, Levante va primi vizita celor de la Murcia. Chiar dacă este ultima rundă din La Liga 2 și ambele echipe sunt lipsite de griji pe acest final de campionat sperăm că vom avea de urmărit o partidă interesantă. Levante se pregătește pentru noul sezon din Primera Division, acolo unde este promovată matematic. Amest joc va avea fluierul de start de la ora 21:00. Cred că ar trebui să mergi  pe propunerile noastre atunci când plasezi biletul zilei.

Levante va evolua în prima liga a Spaniei din următorul sezon. Fiind ultimul meci în fața propriilor suporteri ei vor dori să se despartă cu un succes pentru a porni sărbătoarea.  Echipa gazdă a dominat acest sezon și a reușit să acumuleze 81 de puncte cu 12 mai mult decât echipa clasată pe poziția a doua. Levante este echipa cu cele mai multe victorii dar și cele mai puține înfrângere, are a doua defensivă a campionatului cu doar 28 de goluri primite. În 19 meciuri disputate pe teren propriu echipa gazdă de astăzi nu a simțit gustul înfrângerii. În ultimele 5 meciuri de acasă are patru victorii și o remiză, acesta fiind un bilanț foarte bun. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a gazdelor, la o cotă de 2,10.

Pentru Murcia acest meci este mai mult unul de vacanță. Clasată pe poziția a 14-a cu 48 de puncte așteaptă acest sfârșitul sezonului lipsiți de griji. Problema oaspeților pe parcursul sezonului a fost defensiva pentru că au încasat 46 de goluri. Chiar dacă într-un clasament al jocurilor disputate pe teren străin, Murcia este în prima jumătate, în ultimele 5 meciuri au obținut o singură victorie. Putem spune ca a apărut relaxarea echipei în meciurile din deplasare. Levante are avantajul moral deoarece în meciul tur s-au impus cu scorul de 2-0. Din punctual meu de vedere pentru biletul zilei de astăzi trebuie să profităm de cota pe care o are Levante să obțină cele 3 puncte astăzi.