Biletul Zilei: Letonia vs Portugalia

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Letonia vs Portugalia
Letonia - Portugalia
1
13.00
X
9.00
2
1.14

Portugalia în urmă cu aproape un an sărbătorea câștigarea Campionatului European. Astăzi va avea un meci foarte important în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia ce va avea loc în vara anului viitor. Portugalia va avea o deplasare ușoară la prima vedere în Letonia. Jocul dintre Letonia și Portugalia va începe la ora 21:45. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri pe care îl vom plasa astăzi. Cele două echipe fac parte din grupa B, alături de naționalele Elveției, Ungariei, Insulelor Feroe și Andorrei.

Letonia ocupă poziția a cincea în grupă cu doar 3 puncte acumulate. Singura victorie a gazdelor a fost obținută în fața Andorrei cu scorul de 1-0. Letonia în ultimele patru partide a arătat o forma foarte slabă și nu a mai obținut niciun punct. Mai mult în aceste mecuri a marcat un singur gol și a primit nouă goluri. Această formă nu este una care să le dea mari speranțe fanilor că vor obține punct sau puncte în acest meci. În ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile letonii, au suferit cinci înfrângeri. Dacă pariezi împreună cu noi pe pronosticurile oferite de specialiștii noștrii poți obține profit la finalul unei perioade mai lungi de timp.

Campioana Europeană, Portugalia este obligată să obțină cele trei puncte astăzi pentru a rămâne în plasa echipei de pe primul loc, Elveția. Lusitanii sunt pe locul al doilea la trei puncte distanță de lider. În primul meci al acestei grupe, oaspeții au fost învinși de Elveția după care au obținut patru victorii la minim trei goluri diferență. Ofensiva oaspeților condusă de balonul de aur, Cristiano Ronaldo a înscris minim un gol în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Moralul jucătorilor portughezi este unul foarte bun. În urmă cu doar câteva zile Cristiano Ronaldo, Pepe și Coentrao au câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid. Pe biletul zilei pentru acest meci vom miza pe 2. Cota e care o are acest pronostic este de 1,14 și este foarte bună să o adăugăm pe biletul zilei pentru a avea un profit mai consistent.