Biletul zilei: Letonia vs Estonia

Recomandarea noastră: x

Biletul Zilei Letonia vs Estonia
Letonia - Estonia
1
1.36
X
1.33
2
1.53

Pronosticurile noastre pentru biletul zilei continuă și astăzi cu noi evenimente interesante de care pariorii să țină cont. Astăzi de la 19:45 pe stadionul din Riga, Letonia va primi vizita echipei naționale  a Estoniei. Chiar dacă în acest meci nu se vor întâlni jucători de valoare mondială, meciul se anunță unul echilibrat.  Ambele echipe au acumulat multe înfrângeri în ultima perioadă iar acest meci poate fi o descătușare pentru echipa care va câștiga. Chiar dacă partida este una de pregătire sperăm să avem de câștigat de pe urma ei după ce plasăm biletul zilei.

Letonia face parte din grupa B a preliminariilor pentru Rusia 2018. În cele 6 meciuri din această grupă au acumulat o singură victorie dar au suferit si 5 înfrângeri. Aceste înfrângeri arată că media valorică a lotului este una destul de scăzută. În ultimele 5 meciuri disputate în toate competițiile de letoni, au suferit tot atâtea înfrângeri. În patru din aceste meciuri nici nu a reușit să înscrie vreun gol, acest lucru însemnând că forța ofensivă a echipei este aproape inexistentă. În două din ultimele meciuri disputate acasă, letonii au fost învinși cu scorul de 0-2 de către Ungaria și Insulele Feroe. În acest meci sperăm la Letonia să oprească șirul înfrângerilor. Pronosticul pentru care vom miza la acest meci este un rezultat de egalitate. Acest pont ne aduce o cotă foarte bună pentru biletul zilei la pariuri.

Estonia este echipa care traversează o formă mult mai bună dacă analizăm evoluția din ultimele meciuri. În ultimele cinci meciuri estonienii au suferit o singură înfrângere. Celelalte patru rezultate au fost două victorii și două rezultate de egalitate. În grupa H a calificărilor pentru campionatul mondial de anul viitor ocupă poziția a cincea cu patru puncte acumulate. Defensiva este foarte slabă deoarece în primele cinci meciuri din această grupă au încasat 15 goluri. Media este de exact trei goluri primite pe meci. Consider că pentru biletul zilei la pariuri să mergem pe x deoarece ambelor echipe le va fi greu să își adjudece victoria.