Biletul zilei: Lekhwiya (Qatar) vs Persepolis (Iran)

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Lekhwiya (Qatar) vs Persepolis (Iran)
Lekhwiya (Qatar) - Persepolis (Iran)
1
2.15
X
3.20
2
3.15

Pentru biletul zilei vom analiza unul dintre cele mai echilibrate meciuri din această zi care se vor desfașura în Liga Campionilor Asiei. De la ora 22:00 echipa din Qatar Leikhwaiya va primi vizita iranienilor de la Persepolis. Ajunse în optimile de finală ale acestei competiții ambele echipe își doresc să obțină biletele către sferturile de finală. După ce în tur s-a înregistrat scorul de 0-0 șansele ambelor echipe au ramas intacte, astfel că ne așteptăm la un meci frumos.

În opinia caselor de pariuri Lekhwaiya este favorită să obțină victoria și automat calificarea în sferturile de finală. Campionatul din care provine, cel al Qatar-ului este mai puternic decât cel al Iranului. Forma de moment o impune pe echipa gazdă ca favorită. În ultimele cinci meciuri gazdele au obținut cinci victorii în care au marcat de multe ori. În ultimele 12 meciuri de pe taleren propriu gazdele au obținut 10 victorii. Rezultatul primului meci este în avantajul gazdelor de astăzi care păstrează prima șansă la calificare. Cota pe care o au cei de la Lekhwaiya să obțină victoria este de 2.00. Această cotă este foarte bună de a fi jucata pe biletul zilei atât sigle cât și combinată cu alte meciuri.

Persepolis va veni sa dea totul pentru un loc în sferturile de finală. Pentru calificare iranienii au nevoie de un meci mult mai bun decât cel din tur . Ei astăzi se pot mulțumi și cu o remiză cu goluri. Forma aratată de oaspeți în ultimele meciuri nu este una în care să își pună speranțele. În ultimele cinci meciuri cei de la Persepolis au obtinut trei remize, o victorie si au suferit o infrangere. In ultimele 5 meciuri disputate în deplasare oaspeții de astăzi au suferit 3 înfrângeri reușind să caștige un singur meci. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de trei ori. Fiecare dintre echipe și-a câștigat meciul de pe propriul teren. Acest meci este singurul încheiat la egalitate în sferturile Cupei Campionilor Asiei. Pentru biletul zilei este foarte important să facem o sinteza a meciurilor și apoi să alegem pronosticul câștigător.