Biletul zilei: Leicester vs West Brom

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Leicester - West Brom
1
1.98
X
3.50
2
4.30

Runda cu numărul opt din Premier League se apropie de final. Partida ce va trage cortina asupra acestei etape este întâlnirea ce va avea loc pe King Power Stadium, acolo unde Leicester va primi vizita celor de la West Brom. Ambele echipe traversează o formă slabă dacă analizăm ultimele rezultate, așa că  obținerea celor trei puncte astăzi poate fi o gură de oxigen de care au nevoie pentru perioada ce va urma. Cotele pe care le oferă casele de pariuri pentru acest meci, sunt la prima vedere unele de care vom putea profita și câștigata sume importante dacă vom adăuga acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive.

Leicester, campioana Angliei de acum două sezoane, are o nouă stagiune în care își dezamăgește suporterii. Vulpile ocupă în acest moment poziția a 18-a  a clasamentului. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze doar cinci puncte după cele şapte etape ce s-au disputat. Aceste puncte au fost obținute după o victorie, două egalării şi patru înfrângeri suferite. Rezultatele înregistrate în ultimele etape sunt unele foarte slabe , obținând doar două remize dar au suferit şi trei înfrângeri. Pe propriul teren în acest sezon au obținut doar trei puncte . Speranțele suporterilor celor de la Leicester stau în Vardy care a înscris de cinci ori în acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o sumă importantă dacă vei miza pe ponturile noastre.

West Brom nu traversează nici ea o formă de moment mai bună chiar dacă ocupă un loc superior în clasamentul din Premier League. Oaspeții sunt clasați pe poziția a 10-a, la mijlocul clasamentului cu nouă puncte obținute după cele şapte etape. Punctele au venit în urma a două victorii și trei rezultate de egalitate. În ultimele cinci partide disputate, oaspeții din această seară trei remize şi două înfrângeri ceea ce înseamnă că nu au deloc constanță în obținerea rezultatelor. Cei de la West Brom înscriu puține goluri dar și primesc destul de greu  deoarece au un golaveraj de 6 la 8. Din trei meciuri disputate în deplasare cei de la West Brom au obținut o singură victorie. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de către echipa noastră de specialiști. Biletul zilei pentru acest meci va avea o cotă de 1.98, care aproape că ne va dubla suma mizată.