Biletul zilei: Leicester vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Leicester City vs Tottenham
Leicester - Tottenham
1
4.50
X
3.80
2
1.85

Premier League se apropie de finalul acestui sezon. Seria pronosticurilor noastre pentru biletul zilei continuă cu meciuri interesante. Ultimele partide ale acestui an competițional se anunță destul de interesante pentru că echipele vor juca mai relaxate și ne vor oferi un fotbal deschis. Singurul meci al zilei ce se va disputa din prima ligă engleză este întâlnirea dintre Leicester și Tottenham pe arena King Power Stadium a celor de la Leicester. În acest meci se întâlnesc, campioana din sezonul trecut și vicecampionana acestui sezon. Partida trebuie jucată pe biletul zilei la pariuri, deoarece este o partidă a orgoliilor.

După începutul foarte modest, Leicester a reușit să ajungă la mijlocul clasamentului. În acest moment este pe poziția a 11-a și va aborda relaxată ultimele două meciuri ale sezonului. Vulpile au reușit să câștige 2 din ultimele 3 meciuri. Chiar dacă în week-end au fost învinși de Manchester City, gazdele de astăzi au făcut un meci foarte bun, în care au ratat și un penalty. Pe propriul teren vulpile evoluează foarte bine în ultima perioadă. Au reușit să câștige ultimile 5 meciuri disputate acasă. Mai mult în ultimele 3 nu au primit gol. În întreg sezonul au obținut 10 victorii din 17 meciuri, acasă. Leicester putea fi mult mai sus în clasament dacă ar fi avut un început de sezon mai bun. Meciul se anunță unul echilibrat în care nu avem o favorită certă la obținerea celor 3 puncte așa, că și biletul zilei va fi unul interesant.

Tottenham a fost principala urmăritoare în acest sezon a campioanei, Chelsea. Cu 80 de puncte acumulate echipa oaspete este sigură de poziția a doua indiferent de ultimele două rezultate obținute. Defensiva a fost atuul echipei lui Pochetino pentru că în cele  36 de meciuri disputate a primit doar 24 de goluri. Este cea mai bună defensivă a campionatului. Tottenham a suferit cele mai puține înfrângeri în acest sezon, doar patru. Acest meci este unul dintre cele mai importante meciuri ce se va disputa astăzi în Europa. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a echipei Tottenham care este favorită și în opinia caselor de pariuri. Cota pe care o au oaspeții la victorie este de 1,85.