Biletul zilei: Leicester vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Leicester - Manchester United
1
4.35
X
3.75
2
1.90

Premier League nu se lasă. Astăzi unul dintre cele mai puternice campionate vine cu partide de foarte mare interes. Ultimul meci al zilei din Premier League este unul dintre cel mai interesant. Pe King Power Stadium, Leicester va primi vizita celor de la Manchester United. Ambele formații sunt într-o formă foarte bună și acest lucru nu face decât să ne bucure pe noi, spectatorii deoarece vom asista la un adevărat spectacol. Partida dintre vulpi si diavoli nu ar trebui ratată de niciun iubitor al fotbalului englez. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl afli numai dacă o să citești acest articol propus de echipa noastră.

Leicester este într-o revenire de formă. Chiar dacă în ultima etapă a fost învinsă de Crystal palace cu scorul de 3-0. Acea înfrângere a pus capăt unei serii de patru victorii la rând. Astfel gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze 26 de puncte. Campioana din Premier League din urmă cu doi ani ocupă poziția a opta a clasamentului. În fața propriilor fani vin după două victorii și două înfrângeri în ultimele patru partide. Golaverajul de acasă este unul negativ deoarece au reușit să înscrie de 11 ori și au primit 12 goluri. Chiar dacă astăzi  Leicester nu este favorită la victorie își va juca șansa ei. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci ne va aduce un pont cu cota de 1.90.

Manchester United are doar șansa victoriei în această seară. Diavolii antrenați de Jose Mourinho sunt la 11 puncte de marea rivală din oraș, Manchester City. Practic, o înfrângere astăzi pentru United i-ar scoate din lupta pentru titlul de campioană, oricul unde nu prea mai au multe șanse. Oaspeții partidei din aceatsă seară vin după patru victoii în ultimele cinci partide. Ei au acumulat până în acest moment 41 de puncte. Este puțin ținând cont că Manchester City merge din victorie în victorie și domină acest campionat. În deplasare United vine după trei victorii în ultimele trei etape și astăzi are toate șansele să o obțină pe a patra. Am ales pentru biletul zilei acest meci deoarece sperăm să profităm de cota destul de mare pe care o are Manchester United. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.