Biletul zilei: Leicester City vs Atlético Madrid

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 2

Un meci care nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei este întâlnirea care va avea loc astăzi cu ocazia returului sferturilor de finală din UEFA Champions League pe Arena King Power . Acest meci este programat să aibă lovitura de start la ora 21:45.  Partida va începe de la scorul teoretic de 1-0 pentru Atletico Madrid, rezultat consemnat la sfârșitul meciului tur, din Spania.

Atletico Madrid, echipă antrenată de „Cholo” Simeone este într-o creștere vizibilă de formă în ultima perioadă. Dovadă stau ultimele rezultate înregistrate de madrileni. Atletico Madrid nu a mai pierdut un meci din luna februarie. Mai mult în ultimele 9 meciuri jucate, Atletico nu a primit decât 2 goluri. Acest lucru ne arată că tehnicianul oaspeților de astăzi este un specialist în domeniul defensivei.  Griezmann și compania vin după un meci foarte bun făcut în acest weekend pe care l-au câștigat cu scorul de 3-0 pe propriul teren în meciul contra celor de la Osasuna. Pentru biletul zilei vă recomand să încercați și pronosticul referitor ca nu vor înscrie ambele echipe în acest meci. Acest pronostic are o cotă de aproximativ 1,75 în funcție de casa de pariuri la care alegem să plasăm pariul.

Leicester este o echipă puternică în meciurile de pe teren propriu. Pe Leicester City Stadium, teren propriu, „vulpile” nu au pierdut niciun meci și au obținut doar victorii în acest sezon. Atletico Madrid are avantaj moral în fața englezilor deoarece nu au fost învinși de aceștia niciodată. Pentru englezi, Wes Morgan este dat ca accidentat pentru această partidă și o absență a lui în acest meci ar fi un dezavantaj mare pentru Leicester. Wes Morgan este și căpitanul echipei. Dacă veţi alege pronosticul conform căruia Atletico va câștiga o să aveți o cotă de 2,10

Jucătorii echipei, Atletico Madrid sunt obișnuiți cu fazele superioare ale UEFA Champions League. În ultimele 3 sezoane elevii lui Simeone au jucat de 2 ori finala dar nu au reușit să o câștige niciodată. Experiența poate fi un factor decisive al acestei partide pentru că jucătorii spanioli sunt obișnuiți cu presiunea meciurilor decisive. Citește sfaturile noastre pentru a fi inspirat atunci când plasezi biletul zilei.