Biletul zilei : Leicester City – Liverpool

Rezultatul Nostru Recomandat: 2

Etapa cu numărul 26 din Premier League se încheie luni seara cu partida dintre campioana Leicester şi Liverpool. Este primul meci pe care albaştrii îl vor disputa după ce antrenorul Claudio Ranieri a fost demis săptămâna trecută. Leicester ocupă înaintea meciului locul 18, poziţie ce la sfârşitul campionatului îi poate trimite în Championship. Campionii Angliei sunt într-o nevoie disperată de puncte, însă forma echipei este una dezastruoasă, ei pierzând ultimele cinci meciuri din Premier League. Mai grav de atât este faptul că Leicester nu a mai marcat de 6 meciuri. Un pariu pe biletul zilei că Leicester va sparge gheaţa şi va reuşi să marcheze poate aduce o cotă în jur de 1.60.

Liverpool este la un singur punct de locurile de Champions League

Echipa lui Jurgen Klopp duce o bătălie aprinsă pentru o clasare în primele patru echipe şi o calificare în Champions League. Înaintea meciului cormoranii se află pe locul 5, la un singur punct distanţă de Arsenal care ocupă ultima poziţie de Champions League. Sezonul lui Liverpool a fost unul mai mult inconstant. Cormoranii au reuşit meciuri superbe cu rezultate foarte bune, urmate apoi de înfrângeri surprinzătoare împotriva unor echipe mai slab cotate. Casele de pariuri o dau însa favorită pe Liverpool. Pentru biletul zilei, un pariu pe o victorie a lui Klopp vă poate aduce o cotă de 1.65.

Leicester a primit 12 goluri în ultimele cinci partide de Premier League. Din punct de vedere defensiv, campionii au multe îmbunătăţiri de făcut. Liverpool este o echipă ofensivă în general, aşa că un pariu că echipa lui Klopp va câştiga cu minim trei goluri marcate s-ar putea dovedi o idee bună. Un astfel de eveniment poate aduce o cotă în jur de 2.40 pe biletul zilei.