Biletul zilei: Legia vs Arka

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Legia vs Arka
Legia - Arka
1
1.43
X
4.50
2
7.50

Un nou sezon în fotbalul polonez stă să înceapă. Așa cum ne-am obișnuit în toate campionatele noul sezon se deschide cum se poate mai frumos, cu meciul de Super Cupă. În Polonia astăzi se va disputa Super Cupa, iar adversarele vor fi câștigătoarele celor două trofee interne, cupa și campionatul, Legia Varșovia și Arka. Acest meci nu are cum să e lipsească de pe biletul zilei mai ales că este pus în joc un trofeu.

Legia Varșovia a dominat sezonul trecut al Poloniei. Ei participă la această Supercupă în calitate de câștigătoare a titlului . Chiar dacă au avut doar două puncte avans față de echipa clasată pe poziția secundă Jagellonia, cei de la Legia au în componență jucători foarte valoroși care pot face oricând diferența în teren. În pregătirea acestui sezon au disputat două partide amicale pe care le-au câștigat fiind un impuls de moral chiar dacă sunt doar jocuri de pregătire. Ultima înfrângere a gazdelor este din luna februarie în fața echipei Ajax în UEFA Europa League. Această formă perfectă are șanse foarte mari de a fi continuată și după meciul de astăzi.  Legia este favorită astăzi să câștige acest joc ținând cont că sezonul trecut a avut cea mai bună ofensivă dar și defensivă a campionatului. Pontul ce îl vom juca pe biletul zilei la pariuri sportive este 1 care sperăm să fie câștigător fără emoții.

Arka este câștigătoarea Cupei Poloniei disputată în ultimul sezon. Oaspeții de astăzi au câștigat cupa după un sezon exraordinar ținând cont de pretențiile echipei. În finală au câștigat trofeul cupei după ce au câștigat în fața celor de la Zaglebie în urma prelungirilor. În campionatul intern Arka a făcut un sezon destul de modest terminând doar pe locul al cincilea al play-out-ului.  Doar două pucte i-au despărțit de primul loc retrogradabil ceea ce înseamnă că s-au salvat în ultima etapă și astfel îi vom vedea și în seznul următor în prima ligă. Cota pentru biletul zilei la pariuri sportive este de 1,43. Cel mai bine este să jucăm această cotă în combinție cu un alt meci în care avem încredere ridicată. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pe tremens lung dacă ți cont de sfaturile specialiștiilor noștri.