Biletul zilei: Legia Varsovia vs Arka

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Legia - Arka
1
1.48
X
4.00
2
7.50

Noul sezon din Polonia este înainte de start. Stagiunea va fi deschisă de partida dintre Legia și Arka. Acest meci contează pentru Supercupa Poloniei. Legia dispută acest meci din postura echipei campioane și a câștigătoare a Cupei Poloniei, în timp ce Arka va diputa acest meci din postura de finalistă a Cupei. Ultimul meci direct dintre cele două formații a fost chiar finala Cupei Poloniei, meci pe care Legia l-a câștigat cu scorul de 2-1. Ținând cont că este un meci ce se va disputa cu trofeul pe masă ne putem aștepta la orice rezultat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de avantajoasă și sigură în același timp.

Legia pornește din postura de echipă favorită la câștigarea trofeului Supercupei. Putem spune despre Legia că a dominat sezonul trecut în fotbalul polonez, iar în acest sezon ne așteptăm la același lucru. La mijlocul acestei săptămâni Legia a început aventura europeană în preliminariile UEFA Champions League. Ei au învins pe Cork City cu scorul de 1-0 la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul. În partidele de pregătire din această vară cei de la Legia au disputat un meci amical și contra celor de la Viitorul. Acel meci l-au câștigat polonezii cu scorul de 5-2. Astăzi pe biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe o victorie a celor de la Legia deoarece sunt echipa mai superioară la toate capitolele.

Arka va încerca în această seară să producă surpriza și să obțină primul trofeu al sezonului. În istoria sa cei de la Arka au doar trei trofee în palmares. Acest lucru ne arată că sunt o echipă destul de mică a campionatului polonez. Ultimul sezon al campionatului din Polonia, Arka l-a încheiat abia pe poziția  a-12-a a clasamentului. Săptămâna trecută cei de la Arka au disputat o partidă amicală în compania celor de la Dinamo București. Acel meci l-au câștigat câinii cu scorul de 3-0. Pentru biletul zilei de astăzi anticipăm un meci spectaculos dar în care credem că Legia se va impune fără prea mari probleme. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro.