Biletul zilei: CD Leganes vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Leganes - Real Madrid
1
6.25
X
4.30
2
1.52

Sferturile de finală ale Cupei Spaniei ne propun pentru astăzi un meci foarte interesant. Leganes va primi vizita echipei Real Madrid. Dacă lucrurile stăteau normal cei de la Real erau favoriți în această seară. Dar ținând cont de pasaslabă prin care trece Realul acest prim meci al dublei manșe este deschis oricărui rezultat chiar dacă Leganes nu se poate compara cu forța madrilenilor. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost jocuri foarte spectaculoase marcându-se minim trei goluri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de bună pentru meciul din această seară.

Leganes poate spera la un rezultat bun astăzi. În traseul lor până în această fază a competiției gazdele au reușit să elimine pe Valladolid, pentru ca apoi în optimile de finală să elimine pe Villareal. În La Liga gazdele partidie din această seară par a fi o echipă lipsită de griji deoarece se află pe poziția a 13-a a clasamentului. Chiar dacă cei de la Leganes vin după două înfrângeri în ultimele două meciuri disputate în toate competițiile trebuie să ținem cont că au reușit să marcheze minim un gol în ultimele patru meciuri. Astăzi jucătorii echipei gazdă vor beneficia și de sprijinul propriilor suporteri care pot fi un avantaj într-un astfel de meci. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea pentru astăzi o cotă de 1.52.

Real Madrid poate ieși din pasa proastă doar printr-o victorie în această seară. Elevii lui Zinedine Zidane nu au câștigat în ultimele trei partide disputate în toate competițiile. Ținând cont că în Primera Division se află la o distanță foarte mare de Barcelona, iar în UEFA Champions League vor întâlni pe PSG, Cupa Spaniei reprezintă cel ami scurt traseu al madrilenilor către un trofeu. În parcursul lor până în această fază a competiției cei de la Real Madrid au eliminat pe Fuenlabrada și apoi au trecut de echipa Numancia. În La Liga Cristiano Ronaldo și compania sunt abia pe poziția a patra, una dintre cele mai slabe clasări din ultimii ani a oaspeților de astăzi. Pe biletul zilei am ales ca pronostic o victorie a celor de la Real Madrid deoarece sunt echipa mult mai valoroasă și trebuie să depășească aceste momente grele. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.