Biletul zilei: Leganes vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Leganes - Real Madrid
1
8.50
X
5.20
2
1.36

Restanța din cadrul etapei cu numărul 16 este motiv de revanșă pentru Real Madrid. Leganes va primi vizita celor de la Real Madrid. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în Cupa Spaniei, atunci când cei de la Leganes au reușit o calificare surprinzătoare în fața celor de la Real. Partida din această seară va avea fluierul de start de la ora 19:45. Acest meci se dispută abia acum deoarece Real a participat la Campionatul Mondial al Cluburilor. Astăzi ne așteptăm la un meci spectaculos între cele două echipe așa cum au fost și ultimele întâlniri directe. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de profit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Leganes nu face un sezon extraordinar dar pentru pretențiile echipei putem spune că este unul obișnuit. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția a 13-a a clasamentului din Primera Division. În fața adversarului de astăzi, Leganes putem spune că au avantajul moral după ce au reușit să îi elimine din Cupă după ce au pierdut cu 1-0 pe acest stadion și s-au impus cu 2-1 pe Santiago Bernabeu. Leganes vine după două înfrângeri în ultimele două etape astfel că își vor dori să iasă din această formă slabă, dar rămâne de văzut dacă vor și putea. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.36.

Real Madrid se află într-o creștere vizibilă de formă. După victoria cu scorul de 3-1 în fața celor de la PSG, madrilenii au învins și pe Betis, în deplasare cu scorul de 3-1. Los Blancos sunt pe poziția a patra a clasamentului dar cu o victorie pot ajunge pe locul al treilea. Realul vine după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Astăzi pentru echipa pregătită de Zinedine Zidane nu va putea evolua Marcelo. În ultimele trei meciuri disputate în La Liga, Real a primit minim două goluri, așa că ne așteptăm ca și astăzi să primească cel puțin un gol. În ultimele patru deplasări Ronaldo și compania au trei victorii și un rezultat de egalitate, lucru care ne arată că sunt într-o creștere vizibilă de formă de la meci la meci. Biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro va merge pe o victorie a celor de la Real Madrid. Pariază în fiecare zi alături de noi și câștigă cu biletul zilei la pariuri.