Biletul zilei: Lazio vs Verona

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lazio - Verona
1
1.19
X
7.50
2
13.00

Etapa cu numărul 25 în Serie A se va încheia cu un meci deosebit de important care nu treuie ratat de către sporterii români și steliști în special. Lazio, adversara FCSB-ului din UEFA Europa League va primi vizita celor de la Verona. Cei de la Verona sut cotați cu foarte puține șanse să oțină ceva la sfârșitul acestui meci dar în fotbal orice este posibil. Aceasta este ultima șansă să îi vedem la lucru pe cei de la Lazio înainte de returul contra celor de la FCSB de pe Olimpico. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Lazio trece pritr-o perioadă foarte slabă. La prima vedere Verona pare adversarul potrivit pentru ca cei de la Lazio să depășească perioada farte proastă pe care o traersează. În Serie A, Lazio are trei înfrângeri în ultimele trei etape disputate. La aceastea se adaugă și înfrângerea contra celor de la FCSB și astfel au patru înfrângeri în ultimele patru meciuri. În Italia gazdele din aeastă seară au coborât pe poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit în acest sezon să acumuleze 46 de puncte. Astăzi o victorie este foarte important și pentru moralul echipei are este serios afectat după ultimele meciuri. Biletul zilei la pariuri va avea pentru acest meci ca pronostic o victorie a celor de la Lazio.

Verona este văzută ca o echipă cu șanse foarte mici de reușită în acest meci. Oaspeții partidei din această seară ocupă doar poziția a 19-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 16 puncte și la prima vedere au șanse foarte mari de a retrograda. În ultimele meciuri și ei au arătat o formă de moment foarte slabă. În ultimele cinci partide au înregistrat o singură victorie și în rest celelalte patru meciuri au fost înfrângeri. Pentru Lazio acest meci ine la momentul oportun deoarece își va putea reface moralul. Astăzi biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Lazio pentru că este echipa mult ma puternică și va avea aantaul terenului propriu care este foarte important. Dacă vrei să realizezi profit pe termen lung pariază în fiecare zi biletul zilei propus de echipa noastră.