Biletul zilei: Lazio vs Udinese

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lazio - Udinese
1
1.52
X
4.30
2
6.25

În această seară Serie A ne propune două meciuri restante din etapele anterioare care nu s-au putut desfășura din diverse motive. Astăzi pe Stadio Olimpico, Lazio va primi vizita celor de la Udinese într-o partidă foarte echilibrată și care anunță spectacol. Acest meci este o restanță din cadrul rundei cu numărul 12. Chiar dacă Lazio a câștigat patru din ultimele cinci partide directe, majoritatea meciurilor au fost echilibrate în care s-au înscris puține goluri. Acum cele două formații traversează o formă bună și își propun să obțină victoria astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă veți citi acest articol.

Lazio este favorită la victorie deoarece trece printr-o perioadă foarte bună a sezonului. Alb-cellesti sunt neînvinși în ultimele cinci etape din Serie A. În acest interval de timp au obținut trei victorii și două rezultate de egalitate. Înaintea partidei de astăzi gazdele ocupă poziția a treia a clasamentului fiind la egalitate de puncte cu Inter. Au reușit să acumuleze 43 de pucnte dar în cazul unui rezultat pozitiv își vor consolida treapta a treia a clasamentului. Echipa la care evoluează și românul Radu Ștefan vine după două victorii pe teren propriu obținute la minim patru goluri diferență. Forma aceasta pe care o traversează îi face favoriți clar la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Lazio.

Udinese trece și ea printr-o perioadă bună și este capabilă chiar să ne furnizeze o surpriză în această seară. Oaspeții ocupă poziția a noua a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 29 de puncte. Așa cum spuneam și cei de la Udine se află într-o formă bună chiar dacă vin după două rezultate de egalitate. Ei sunt neînvinși în ultimele cinci etape și sunt motivați continue această serie. În deplasare oaspeții din aceatsă seară putem spune că sunt o echipă de speriat Egalul din ultimul meci de la Chievo a pus capăt unei serii de patru victorii consecutive. Pentru astăzi Udinese nu este o echipă căreia să nu îi acordăm nicio șansă. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei alături de noi.