Biletul zilei: Lazio vs AS Roma

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lazio - AS Roma
1
2.48
X
3.35
2
2.85

Cetatea Etrenă este în așteptarea marelui meci. Mai sunt doar câteva ore și se va da startul la Derby della Capitalle. În calitate de echipă gazdă pentru acest meci este Lazio Roma. Miza acestui meci este una foarte mare, ca de fiecare dată pentru ambele echipe. Cum nu s-a mai întâmplat de mult timp cele două echipe se află la egalitate de pucnte și se luptă pentru unul dintre locurile de UEFA Champions League pentru sezonul viitor. Meciurile dintre cele două formații sunt unele foarte încinse. Ne așteptăm ca Stadio Olimpico să fie plin pentru acest meci. Cele două formații vin la acest meci cu un moral total diferit după ce la mijlocul săptămânii au jucat în Cupele Europene. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți articolul nostru.

Lazio este pe pozția a treia a clasamentului la egalitate cu adversara de astăzi și cu Inter Milano. Cele trei echipe au 60 de puncte și putem spune că se vor lupta pentru doar două poziții ce duc în UEFA Champions League sezonul viitor. La mijlocul acestei cei de la Lazio au suferit o dezamăgire destul de mare. Ei au fost eliminați din UEFA Europa League de către cei de la Red Bull Salzburg după ce au fost învinși în manșa retur cu scorul de 4-1. În tur Lazio s-a impus cu scorul de 4-2. Acest meci este unul foarte dificil pentru cei de la Lazio dar ei sunt obligați să joace la victorie astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei  ne va aduce o cotă de 2.85.

AS Roma este o echipă pe val în acest moment. Moralul echipei oaspete este unul foarte bun deoarece să nu uităm că la mijlocul săptămânii au reușit să se califice în semifinalele UEFA Champions League după ce au învins cu scorul de 3-0 chiar pe Olimpico pe Barcelona. Aceasta putem spune că este surpsiza sezonului în fotbalul European. Chiar dacă în Europa AS Roma joacă foarte bine ei nu trebui să neglijeze competiția internă, Serie A. Ceea ce este foarte important, este faptul că au avu două zile în plus de odihnă. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei propus de Beturi.ro. Biletul zilei ne va aduce ca pronostic pentru acest meci o victorie a celor de  la AS Roma.