Biletul Zilei: Lazio vs Napoli

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Duminică seara de la ora 21:45 are loc derbyul etapei din Italia. Pe Olimpico din Roma se vor întâlni Lazio şi Napoli. Meciul este extrem de important pentru ultimul loc care duce în Champions League. Înaintea etapei, Napoli ocupa locul trei având un avantaj de patru puncte în faţa lazialilor. Dacă Lazio va reuşi să câştige meciul se vor apropia la un singur punct cu doar 7 etape înaintea finalului campionatului. Meciul va fi cu siguranţă unul foarte disputat. Vă recomandăm pentru biletul zilei un pariu că ambele echipe vor înscrie. Un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă de 1.50.

Napoli sunt o echipă excelentă în deplasare. Ei au câştigat ultimele cinci dispute din Seria A pe care le-au jucat departe de casă. Totodată, casele de pariuri o dau ca favorită pe echipa lui Maurizio Sarri. Dacă veţi miza pe o victorie a lui Napoli pe biletul zilei puteţi beneficia de o cotă câştigătoare de 2.45.

Cele două echipe fiind de valori apropiate iar miza meciului fiind extrem de importantă, ne putem aştepta la o dispută strânsă. Pentru o astfel de situaţie, recomandăm pariul că rezultatul va fi egal fie la pauza meciului, fie la final. Un astfel de eveniment are o cotă de 1.80 pentru pariul zilei.

Pentru jucătorii care pariază mai mult la sigur, o cotă atractivă poate fi aceea că se vor marca sub 3.5 goluri în total. Casele de pariuri oferă o cotă în jur de 1.50 pentru biletul zilei.