Biletul zilei: SS Lazio vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lazio - Napoli
1
3.55
X
3.70
2
2.08

Două dintre cele mai iubite echipe din Italia se vor înfrunta astăzi în meci direct pe Stadio Olimpico. Jocul are o importanță aparte deoarece adversarele de astăzi au început perfect sezonul și sunt despărțite de doar două puncte în clasament. Putem spune că miza jocului este una sporită deoarece echipa care va câștiga va putea urca în fotoliul de lider dacă va profita de celelalte rezultate. Jucătorii vor lupta și pentru suporteri dorind să le aducă o bucurie învingând una dintre marile rivale. Acest meci poate fi jucat cu încredere pe biletul zilei la pariuri sportive online dar numai după ce o să citești acest articol pentru a te informa. Jocul acesta poate fi și o confruntare între doi români ce evoluează în Serie A, Radu Ștefan la gazde iar Vlad Chiricheș la oaspeți.

Lazio a început cu un rezultat de egalitate surprinzător acest sezon, în fața nou promovatei Spal. Pentru gazdele de astăzi au urmat apoi trei meciuri în care au obținut maxim de puncte. Ceea ce este de remarcat în aceste meciuri este faptul ca ambele echipe au înscris. De aici observăm caracterul ofensiv al formației gazde care este pregătită de Simone Inzaghi. Accidentările pot da bătăi de cap gazdelor deoarece vor lipsi Nani, Wallace și Anderson. Toți trei sunt jucători importanți în angrenajul echipei ținând cont de adversarul puternic pe care îl întâlnesc. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea o cotă care merită jucată pentru acest meci.

Napoli încearcă să forțeze încă odată obținerea unui titlu istoric, lucru care nu s-a mai întâmplat de pe vremea marelui Maradona. Până în acest moment începutul este perfect. După primele patr etape napoletanii au maxim de puncte. Ei au obținut victorii la minim două goluri diferență și au marcat de minim trei ori în fiecare meci. Napoletanii au cel mai bun atac din Serie A cu 15 goluri marcate dar și cea mai bună defensivă cu doar două goluri primite. Oaspeții au nevoie de puncte pentru că și în acest an lupta cu Juventus va fi una grea ținând cont de forța bianconerilor. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 2. Această cotă de pe biletul zilei ne poate aduce un câștig destul de frumos dacă ținem cont de valoarea ei care este de 2.08.