Biletul zilei: Lazio vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lazio - Juventus
1
3.35
X
3.25
2
2.23

Cursa de la distanță pentru titlul în Serie A continuă de la distanță întreJuventus și Napoli. Astăzi ambele echipe au meciuri foarte dificile dar pe site-ul Beturi.ro o să găsiți ponturi pentru cele două partide. Pe Olimpico, Lazio va primi vizita celor de la Juventus, într-un meci în care se anunță că ofensivele celor două echipe vor fi în prim plan. Cele două adversare sunt echipele cu cele mai bune ofensive ale acestui sezon din Serie A. Meciul este unul și mai interesant ținând cont de faptul că cele două echipe sunt și vecine de clasament. În ultimele două meciuri directe am asistat la minim trei goluri, lucru la care sperăm să se întâmple și astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți site-ul nostru.

Lazio face un sezon foarte bun și este favorită la poziția a treia a clasamentului. Victoriile din ultimele două runde a gazdelor de astăzi au pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Juventus este victim preferată a lui Immobile care în ultimele două meciuri directe a marcat de patru ori. Lazio poate resimți oboseala deoarece la mijlocul acestei săptămâni au fost eliminați de AC Milan în urma loviturilor de departajare. Pe Olimpico Lazio are patru victorii în ultimele cinci runde. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.23.

Juventus este favorită astăzi, dar se anunță că va avea un meci foarte greu în această seară. Bianconerii sunt pe poziția a doua la patru puncte de Napoli dar au un meci mai puțin disputat. Oaspeții din această seară vin după o serie de nouă victorii în ultimele nouă etape din Serie A. Juve nu se va putea baza în această seară pe Higuain, Bernadeschi și Cuadrado. Pentru Juve se anunță o perioadă foarte dificilă cu meciuri foarte importante atât pe plan European dar și în Serie A, unde orice punct este foarte important în lupta contra celor de la Napoli. În ultimele șase meciuri din campionatul Italiei, oaspeții din această seară nu au primit niciun gol, ceea ce ne arată că au o defensivă foarte bine pusă la punct. Biletul zilei poat să fie o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de echipa noastră.