Biletul zilei: Lazio vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Lazio - Inter
1
2.43
X
3.60
2
2.75

Serie A se apropie de final dar suspansul crește de la oră la oră. Chiar dacă titlul a fost deja câștigat de Juventus și este ultima etapă, noi ne vom îndrepta atenția asupra finalei pentru UEFA Champions League.  Pe Olimpico, Lazio va primi vizita celor de la Inter Milano. Acest joc este foarte important pentru ambele formații deoarece câștigătoarea va merge în UEFA Champions League. Pe lângă blazonul jucătorilor va fi și o sumă foarte importantă de bani pe care niciunul din cele două cluburi nu își doresc să o rateze. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un câștig destul de mare cu acest meci dacă avem curajul să pariem.

Lazio este favorită în acest  moment pentru a obține poziția a patra a clasamentului. Gazdele partidei de astăzi au în favoarea lor două rezultate, victoria și egalul. Lazio ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 72 de puncte. Pe teren propriu în acest sezon au suferit doar patru înfrângeri ceea ce ne demonstrează că pierd foarte greu în fața propriilor fani. Chiar dacă Lazio vine după două rezultate de egalitate, ei nu au mai pierdut în Serie A de zece meciuri de la un 0-1 contra celor de la Juventus. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.75 la acest meci.

Inter va disputa acest meci ca pe o finală. Nerazurri au sansa doar a victoriei în acest meci, orice alt rezultat fiind egal cu eșecul. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamnetului din Serie A după ce au reușit să acumuleze 69 de puncte în acest sezon. Acest meci este unul foarte interesant și pentru duelul golgeterilor din Italia. Pe teren vor fi Immobile și Mauro Icardi care sunt despărțiți de un singur gol în clasamentul celor mai buni marcatori. Inter are două înfrângeri în ultimele trei etape dar astăzi cu siguranță vor juca pentru totul sau nimic fiind un meci deschis oricărui rezultat. Pe biletul zilei noi am ales să merge pe elevii lui Luciano Spaletti care în opinia noastră au de partea lor valoarea și sperăm să facă un meci mare și noi să câștigăm la pariuri. Biletul zilei ne aduce o cotă destul de avantajoasă pe care merită să riscăm în opinia noastră.