Biletul zilei: Lazio vs FCSB

Recomandarea noastră: 1

Lazio - FCSB
1
1.27
X
6.00
2
12.00

Calificarea este obiectivul FCSB-ului în această deplasare de la Roma. Toată lumea își dorește ca elevii lui Nicolae Dică să se întoarcă cu calificare de pe Olimpico. Îi mai despart 90 de minute până a realiza acest lucru. Rezultatul meciului tur ne dă speranțe pentru a crede în acest lucru. La București pe Arena Națională FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat pe contraatac de către Gnohere. Totuși nu trebuie să uităm că Lazio este o echipă foarte puternică și conform presei din Italia astăzi vor folosi cel mai bun prim 11 pe care îl au la dispoziție. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Lazio își propune calificarea și deaceea Immobile și Felipe Anderson vor fi folosiți din primul minut. Prin victoria obținută în ultima etapă din Serie A, Lazio a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive suferite în toate competițiile. Chiar și cu înfrângerea din tur, gazdele din această seară rămân favoriți pentru a își trece în cont victoria. Doar Ramos Marchi va lipsi din tabăra gazdelor în timp ce restl jucătorilor sunt anunțati va valizi pentru acest duel. În Serie A, Lazio este pe poziția a patra a clasamentului. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Lazio dar nu trebuie să mizăm o sumă mare deoarece nu sunt într-o formă foarte bună.

FCSB se va putea califica și dacă va suferi o înfrângere la un gol diferență, dar să înscrie minim un gol. Roș-albaștrii nu sunt nici ei într-o formă extraordinară dar plusul de motivație îi va face să își dorească foarte mult calificarea. O absență importantă pentru Nicolae Dică este absența lui Mihai Pintilii, suspendat pentru cartonașe galbene. În Liga 1 steliștii vin după o remiză scor 2-2 contra celor de la Dinamo în Derby de România. În acest an în meciuri oficiale FCSB nu a suferit nicio înfrângere. Astăzi vom urmări cu toții această confruntare și sperăm la o calificare istorică în optimile de finală. Chiar dacă noi credem că Lazio va câștiga acest duel pe biletul zilei puteți merge pe o calificare a echipei roș-albastre. Cotele oferite de casele de pariuri pentru aceste ponturi sunt foarte mari astfel că putem realize profit cu biletul zilei.