Biletul zilei: Lazio – Genoa

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Lazio - Genoa
1
1.45
X
4.25
2
7.50

Ultimul meci al etapei cu numărul 23 din Serie A se anunță ca fiind unul foarte interesant și în același timp spectaculos.  Lazio va primi vizita celor e la Genoa în această seară. În clasament între cele două formații este o distanță destul de mare. Dar după cum știm deja, nici un meci nu seamănă cu altul așa că și în această seară este posibil orice rezultat. Jocul de astăzi se anunță unul cu multe goluri. Când spunem acest lucru ne bazăm pe faptul că în ultimele patru întâlniri directe s-au înscris minim patru goluri. Ambele formații vor fi foarte motivate deparece vor dori să răzbune înfrângerile din ultima etapă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un câștig substanțial de pe urma acestui meci.

Lazio este văzută de foarte multă lume ca favorită pentru cele trei puncte în aceatsă seară. Gazdele partidei din aceatsă seară ocupă ultima treaptă a podiumului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 46 de puncte. Lazio face un sezon foarte bun chiar dacă la prima vedere nu are nici o șansă la primele două poziții. Pentru echipa la care evoluează și Ștefan Radu va fi apt de joc și Ciro Immobile care este golgeterul din Serie A cu 20 de goluri marcate.  Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la Lazio.

Genoa va vezi în capitală pentru a încerca să obțină cel puțin un rezultat de egalitate. Oaspeții nu fac un sezon prea bun și nici forma de moment nu îi ajută foarte mult. Genoa a obținut în acest sezon doar 21 d epucnte cu care ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Oaspeții partidei din aceatsă seară vin după două înfrângeri în ultimele două partide și ținând cont de adversarul pe care îl intâlnesc au șanse mici pentru a obține ceva. Din tabăra oaspeților vor lipsi astăzi Veloso, Rossi și Spolli care sunt trei jucători foarte importanță pentru echipa oaspete. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să pariezi ăn fiecare zi pe pronosticurile propuse de echipa noastră. Biletul zilei îl găsești în fiecare zi pe site-ul Beturi.ro, cel mai bun site de ponturi pentru pariuri.