Biletul Zilei: Las Palmas vs Villarreal

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 2

Acest meci din liga spaniolă va fi interesant din perspectivă tactică. Ambele echipe preferă să țină cât mai mult mingea pe iarbă dar Las Palmas sunt echipa mai îndrăzneață. Pentru biletul zilei trebuie luat în calcul că aceștia vor trimite mai muți jucători în față. Villarreal s-a apărat bine în ultimele meciuri și chiar a câștigat partide importante în deplasare.

Se pare că Submarinul Galben a reușit să depășească criza emoțională prin care au trecut. Eliminarea din Liga Europeană i-a ajutat să se concentreze pe meciurile din liga de acasă unde țintesc o clasare în primii 4, câștigând 5 din 6 meciuri în toate competițiile. Joacă biletul zilei și ține cont că atuul lor în acest sezon a fost faza de apărare. În liga internă au cea mai bună medie de goluri primite pe meci, 0,7.

În deplasare au cedat o medie uluitoare de doar 0,54 goluri per partidă. În ultimele 6 meciuri jucate departe de casă au încasat un singur gol ceea ce este un rezultat magnific ținând cont că nu au primit gol de la echipe precum Sevilla, Real Sociedad și Celta Vigo. Acestor echipe menționate le place să atace și au rezultate favorabile pe teren propriu. Asta înseamnă că nu-i va îngijora media de 1,86 goluri pe care o are Las Palmas în jocurile disputate acasă în La Liga.

În ultimele săptămâni, Villarreal a avut rezultate strașnice în jocurile disputate în deplasare. Au evitat înfrângerea în 85% dintre jocuri din ligă. Ținând cont de forma scăzută a grupării Las Palmas și faptul că au început să piardă câteva partide pe teren propriu, cotele pentru biletul zilei sunt de 2,55 pentru victoria Las Palmas, 3,35 pentru un rezultat egal, iar pentru victoria Villarreal cota pentru biletul zilei este de 2,8. Joacă zilnic pentru rezultate bune!