Biletul zilei: Las Palmas vs Atletico Madrid

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Las Palmas vs Atletico Madrid Pariuri sportive pe Beturi.ro
Las Palmas - Atletico Madrid
1
5.25
X
3.60
2
1.73

Atletico Madrid va încerca să obțină toate cele trei puncte puse în joc pentru a avea siguranța că va rămâne pe ultima treaptă a podiumului și va participa în sezonul viitor în grupele UEFA Champions League. Înainte de a obține cele 3 puncte trupa lui Diego Simeone are de trecut un hop greu, deplasarea la Las Palmas. Această partidă va începe de la ora 19:30 și se va disputa pe arena celor de la Las Palmas, Estadio de Gran Canaria. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 35 din La Liga. Oaspeții de la Atletico Madrid sunt favoriți pentru a obține victoria în acest meci. Pe biletul zilei putem miza pe 2 solist unde beneficiem de o cotă de peste 1,70.

Pentru Las Palmas acest final de sezon se anunță unul liniștit, neavând nici un fel de probleme în privința retrogradării. Cu 39 de puncte acumulate până înaintea acestei etape, gazdele sunt pe poziția a 13-a a clasamentului. Forma de moment a celor de la Las Palmas este una destul de slabă deoarece în ultimele 6 etape au obținut o singură victorie și au suferit 4 înfrângeri. Se pare că în jocul echipei a apărut o relaxare care se vede prin prisma rezultatelor recente obținute de echipă. Cu acest meci adăugat pe biletul zilei la pariuri, beneficiem  de o sumă mai consistentă pe care o câștigăm deoarece acest meci are o cotă destul de mare.

Chiar dacă Atletico Madrid a pierdut în ultima etapă, 0-1 cu Villarreal în fața propriilor fani, elevii lui Simeone traversează o perioadă destul de bună. În meciul cu Villarreal, Griezmann și compania au arătat un joc solid dar din păcate pentru ei nu au înscris. Oaspeții de astăzi au cea mai bună defensivă a acestui sezon, cu doar 25  de goluri primite. Tehnicianul Diego Simeone își dovedește încă o dată clasa la capitolul defensiv. În La Liga Atletico Madrid nu a mai pierdut un meci de la mijlocul lunii februarie. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de profit dacă citești și te inspiri după analizele specialiștilor noștri.