Biletul zilei: Kristiansund vs Rosenborg

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Kristiansund vs Rosenborg
Kristiansund - Rosenborg
1
5.00
X
4.00
2
1.62

Chiar dacă ne aflăm în plin sezon estival, camionatul Norvegiei de fotbal se află în primă desfășurare. Așa cum era de așteptat cei de la Rosenborg sunt mari favoriți să își treacă în cont un nou titlu de campioană. Astăzi pentru biletul zilei vom analiza o partidă în care cei de la Rosenborg se vor delasa pe terenul de la Kristiansund. Ne așteptăm la un meci ecilibrat chiar dacă cifrele nu arată acest lucru și de aceea o să mizăm la biletul zilei pe acest meci.

Kristiansund sunt pe poziția a 13-a, ciar prima echipă aflată peste linia retrogradării. În cele 14 meciuri disputate echipa gazdă a reușit să acumuleze 16 puncte. Pentru acest sezon obiectivul gazdelor este salvarea de la retrogradare, dar rămâne de văzut dacă vor obține acest lucru. În ultimele cinci meciuri putem spune că asistăm la o creștere a formei de moment. În aceste meciuri au suferit o singură înfrngere, au oținut două remize iar pe celelalte două partide le-au câștigat. Pe propriul teren Kristiansund evoluează mai bine. În șapte partide disputate în fața propriilor fani au suferit o singură înfrângere. Astăzi, pentru pontul de pe biletul zilei la pariuri trebuie să profităm de cota foarte bună pe care o au cei de la Rosenborg. Cota ne va ajuta cu siguranță să ne adăugăm o sumă de bani la profitul generat de biletul zilei la pariuri.

Rosenborg s-a instalat în fruntea clasamentului și are prima șansă la titlul de campioană. Ei sunt cea mai titrată echipă din Norvegia atât pe plan intern dar și european, fiind o prezență obișnuită în cupele europene. În acest sezon oaspeții de astăzi au suferit doar două înfrângeri și au două pucte avans față de cei de la Brann. Defensiva este atuul echipei care în cele 14 partide au primit doar nouă goluri. În meciurile din deplasare Rosenborg joacă foarte bine, fiind pe primul loc într-un clasament al jocurilor disputate pe teren străin. Pronosticul nostru pentru acest meci se va îndrepta spre o victorie a oaspeților. În ultimele trei jocuri au înregistrat două victorii, fiind într-o formă care ne îndreptățește să alegem acest pronostic.