Biletul zilei: Kortrijk vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Kortrijk - Standard Liege
1
3.15
X
3.25
2
2.33

Chiar dacă suntem la mijlocul sărbătorilor de iarni, campionatul Belgiei nu are pauză. Etapele se succed cu repeziciune. Astăzi în Jupiler League ne-a atras atenția o partidă care după părerea noastră va fi foarte interesantă. Echipa lui Răzvan Marin, unul dintre cei mai în formă jucători români din Belgia ca avea un meci în deplasare cintra echipei Kortrijk. Chiar dacă cele două formații sunt în zona de mijloc a clasamentului, meciul se anunță unul frumos și deschis oricărui rezultat. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig important de pe urma acestei partide.

Kortrijk este avantajată de faptul că evoluează pe propriul teren. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 12-a a clasamentului din Jupiler League. Forma de moment este una foarte bună pentru cei de la Kortrijk. CU trei victorii în ultimele patru etape una a doua cea mai în formă echipă a Belgiei după liderul Club Brugge. În fața propriilor fani, Kortrijk nu a simțit gustul înfrângerii în ultimele cinci partide. În acest interval au reușit să obțină două victorii și trei rezultate de egalitate. Mai mult în ultimele trei meciuri de acasă au reușit să obțină trei victori. În zece partide disputate acasă au sufert doar două înfrângeri ceea ce pentru o echipă cu speranțele gazdelor este foarte bine. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 3.15 pentru jocul de astăzi.

Standard Liege este văzută de unii ca și favoriți astăzi. Având în vedere de puterea și forma adversarilor meciul se anunță unul foarte greu pentru cei de la Standard. În acest moment oaspeții sunt la limita play-off-ului, fiind la trei puncte de acesta. Ei sunt clasați pe pozția a opta după ce au reușit să acumuleze 26 de puncte. În ultimele etape nu au făcut partide foarte bune. Trei rezultate de egalitate și o înfrângere au înregistrat în ultimele patru jocuri din Jupiler League. În ultimul meci chiar, internaționalul român, Răzvan Marin și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Am ales pentru biletul zilei un pont legat de o victorie a celor de la Kortrijk pentru că în ultima perioadă au arătat că sunt o echipă mult mai puternică și faptul că evoluează în fața propriilor fani poate fi un avantaj imens. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.