Biletul zilei: Koln vs Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Koln - Dortmund
1
4.40
X
3.55
2
1.84

În deschiderea rundei cu numărul 21 din Bundesliga avem un meci foarte interesant. FC Koln va primi vizita echipei Borussia Dortmund. Acest meci se anunță unul foarte interesant în care ambele echipe vor lupta pentru fiecare minge. Ținând cont de locurile pe care le ocupă în clasament ne dăm seama că ambele formații au mare nevoie de punct sau puncte la sfârșitul partidei. Va fi foarte interesant să vedem la lucru cele două echipe după ultimele mutări ce au avut loc pe piața transferurilor în ultimele zile de mercato. Biletul zilei la pariuri sportive online o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Koln ocupă ultima poziție a clasamentului dar în continuare speră să se salveze de la retrogradare. Ambele faze sunt unele problematice pentru echipă. Ofensiva a reușit să marcheze doar de 15 ori, fiind cea mai slabă a Bundesligii. Nici defensova nu stă mai bine deoarece a primit 34 de golur și este a doua cea mai slabă apărare. În ultimele patru runde observăm că gazdele partidei de astăzi au reușit să nu piardă. În aceste runde au obținut trei victorii și un rezultat de egalitate. Este cea mai bună perioadă pe care o au în acest sezon. Putem spune că speră și astăzi la un rezultat destul de bun chiar dacă pe Koln o așteaptă un meci foarte greu. Biletul zilei la apriuri sportive online ne va aduce o cotă de 1.84 pentru acest meci.

Borussia Dortmund a pierdut în ultimele zile doi jucători foarte importnați pentru echipe. Aubameyang a fost cedat la Arsenal Londra, iar Marc Bartra la Betis. Putem spune că după aceste plecări se anunță un sezon și mai dificil pentru oaspeții din această seară. Dortmund înaintea acestei runde ocupă poziția a șasea a clasamnetului cu 31 de puncte acumulate. Ultimele trei meciuri în Bundesliga pentru cei de la Dortmund s-au încheiat cu rezultate de egalitate. Astăzi cum vor evolua pe trenul ultimei clasate este posibil să își treacă în cont o victorie. Ambele echipe au mulți jucători accidentați dar noi mizăm pentru biletul zilei pe valoarea celor care vor intra în teren în acest meci. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.