Biletul zilei: Koln vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Koln - Arsenal
1
2.85
X
3.45
2
2.50

Meci spectaculos la Koln și foarte așteptat de către fanii echipei. Echipa locală FC Koln va primi vizita supervedetelor de la Arsenal Londra. Confruntarea este una interesantă și la nivelul poreclelor pe care le au cele două echipe: țapi contra tunari. Jocul din aceatsă seară găsește cele două formații în situații total diferite. Gazdele au șanse foarte mici de calificare în timp ce echipa oaspete este deja calificată matematic. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru londonezi. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi jucat în format single. Din această grupă mai fac parte Steaua roșie Belgrad și Bate Borisov.

Koln are doar trei puncte clasamentul acestei grupe. După trei înfrângeri în primele trei etape pentru țapi în meciul cu Bate a venit momentul descătușării și au învins cu scorul de 5-2. Pentru echipa gazdă din această seară situația nu este una tocmai fericită nici în Bundesliga. În campionatul intern cei de la Koln ocupă ultima poziție a clasamentului fără să obțină vreo victorie. Doar două puncte au obținut după două remize. În acest sezon Koln-ul ne arată că este foarte greu pentru ei să lupte pe două fronturi. Ținând cont că întâlnesc un adversar foarte puternic este foarte probabil să se concentreze pe meciurile din campionat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.50.

Arsenal pornește ca favorită și în acest meci și are toate motivele să obțină victoria. Tunarii mai au nevoie de un singur punct pentru a fi câștigătorii matematici ai grupei. Trei victorii și o remiză sunt rezultatele echipei oaspete după patru meciuri. În ultimul meci în care au remizat cu Steaua Roșie Belgrad cu siguranță ei au redus motoarele și nu au făcut totul pentru victorie. Elevii lui Arsene Wenger au un moral foarte bun după victorie din Premier League din ultima etapă contra celor de la Tottenham. Tunarii au o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri disputate și au toate șansele să își continue acest bilanț și după meciul din aceatsă seară. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont o victorie a celor de la Arsenal Londra. Vom merge pe o victorie a londonezilor pe biletul zilei deoarece au de parte lor valoarea și vor întâlni o echipă aflată în degringoladă.