Biletul zilei: Kiel vs Wolfsburg

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Kiel - Wolfsburg
1
2.25
X
3.60
2
2.95

Barajul pentru Bundesliga continuă cu un nou meci foarte interesant. În această seară se va disputa returul dintre Kiel și Wolfsburg. După rezultatul din prima manșă avem o favorită clară dar asta nu însemană că nu îi vom lua în calcul pe cei de la Kiel. În manșa tur Wolfsburg s-a impus cu scorul de 3-1, la capătul unui meci destul de interesant. În acest meci cei de la Kiel vor da totul deoarece acest meci este văzut ca o finală pentru ei. Miza este una imensă atât pe plan financiar cât și pe plan fotbalistic, participarea în Bndesliga. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi un câștig important de pe urma acestui baraj.

Kiel are de recuperat un deficit de două goluri. Va fi destul de greu pentru echipa gazdă să facă acest lucru deoarece vine și dintr-un eșalon valoric mult mai slab. În meciul tur cel care a marcat pentru Kiel a fost glgeterul echipei în Liga a doua, Schindler. Pe teren propriu în Liga a doua, gazdele partidei de astăzi au avut un sezon foarte bun. Ei au avut o medie de peste două goluri marcate pe meci, dar trebuie să ținem cont că au întâlnit adversari mult mai modești ca cei de astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.95.

Wolfsburg pornește ca mare favorită la rămânerea în Liga a doua și ar fi o mare surpriză dacă acest lucru nu s-ar întâmpla. Verzii au un avantaj de două goluri la capătul meciului tur. Chiar dacă în meciul tur au avut foarte mulți absenți, astăzi credem că vor mai reveni dintre ei și astfel Wolfsburg va fi o echipă și mai greu de învins. Noi vom merge pe încă o victorie a lor. Oaspeții partidei de astăzi au de partea lor experiența dar și  valoarea. Sfatul nostru pentru biletul zilei este să mizați pe încă o victorie a celor de la Wolfsburg deoarece își vor dori să încheie acest baraj fără emoții și în stil de mare echipă. Cota pe care o au la victorie este una ce ne atrage. Biletul zieli poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.