Biletul zilei: Kayserispor vs Yeni Malatyaspor

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Kayserispor - Yeni Malatyaspor
1
1.70
X
3.55
2
4.80

Prima ligă de fotbal a Turciei nu are moment de pauză. Astăzi echipa la care evoluează foarte mulți jucători din România, Silviu Lung, Săpunaru și este antrenată de Marius Șumudică va avea un meci foarte important. Revelația acestui sezon a Superligii din Turcia, Kayserispor va primi vizita echipei Yeni Malatyaspor. Diferența dintre cele două echipe în acest sezon este una destul de mare. Echipa românilor este cotată de foarte multă lume ca favorită la cele trei puncte puse în joc. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive deoarece sperăm să beneficem de cotele foarte mari, în opinia noastră, oferite de casele de pariuri.

Kayserispor are un sezon foarte bun. Chiar dacă la începutul sezonului au primit foarte puține șanse la primele locului vedem acum că cei de la Kayseri se mențin în plutonul fruntaș. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze 30 de puncte. Ei în acest moment chiar dacă sunt pe a cincea poziție a clasamentului sunt la doar trei lungimi în spatele primului loc. Așa că dacă formația lui Mariu Șumudică va învinge astăzi poate urca pe primul loc chiar dacă doar provizoriu ar face acest lucru. Chiar dacă în ultimele trei meciuri de acasă Kayseri a reușit doar remize, pe teren propriu nu au nicio înfrângere ceea ce este foarte bine ținând cont că au evoluat cu echipe foarte puternice. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce ca pronostic o victorie a gazdelor.

Yani Malatyaspor nu este cotată cu foarte multe șanse în partida de astăzi dar ținând că este vorba de fotbal este posibil să se întâmple orice. Oaspeții sunt clasați la mijlocul clasamentului pe poziția a zecea. Ei au reușit să acumuleze doar 19 puncte. Forma de moment nu este una foarte bună, chiar dacă vin după o victorie. În ultimele cinic etape au obținut o singură victorie ceea ce nu putem spune că este o performanță. În deplasare Yeni a reușit să acumuleze doar șapte puncte în tot atâtea meciuri disputate.  Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă o să ți cont de părerile noastre. Pariază alături de echipa noastră cu biletul zilei și o să vezi că atunci când îți vei face bilanțul după o perioadă lungă de timp o să fi pe profit.