Biletul zilei: Juventus vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Tottenham
1
2.30
X
3.15
2
3.65

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League va fi la Torino. Acolo Juventus va primi vizita celor de la Tottenham, întru-na dintre cele mai echilibrate optimi de finală din cea mai puternică întrecere. La prima vedere în această dublă manșă putem asista la orice deoarece sunt două echipe apropiate ca valoare și nivel de joc. În acest meci orice detaliu oricât de mic poate face diferența. Forma bună pe care o traversează cele două echipe ne poate asigura un spectacol intreresant în acest meci și ne face să ne pregătim pentru celelalte optimi de finală. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Juventus trebuie să obțină un rezultat bun deoarece returul din Anglia se anunță unul foarte dificil. Juve are de parte a sa experiența, să nu uităm că anul trecut a ajuns până în finală. În acest sezon Bătrâna Doamnă se află în luptă și cu Napoli pentru titlul de campioană în Serie A. În grupele UEFA Champions league, Juve a terminat în spatele Barcelonei o grupă din care au mai făcut parte Olympiakos și Sporting. În acest prim meci vor lipsi pentru italieni, Matuidi, Howedes, Dylaba, Barzagli și Cudrado dar Juve are și alți jucători de mare valoare care îi vor putea înlocui. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.30.

Tottenham va încerca să obțină un rezultat bun în această seară pentru a avea prima șansă la calificare în meciul retur de la Londra. Oaspeții partidei din aceatsă seară au terminat pe prima poziție o grupă din care au mai făcut parte Real Madrid, Borussia Dortmund și Apoel. În Premier League, Tottenham vine după o serie de trei meciuri în care a obținut victoria și nu a primit nici un gol. În această seară speranțele englezilor stau în Harry Kane care este principalul marcator al echipei și în acest sezon. Cel puțin un gol marcat în această deplasare le-ar asigura statutul de favorită la calificare celor de la Tottenham pentru meciul retur. Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic o victorie a celor de la Juventus ținând cont că evoluează pe teren propriu. Pariază și câștigă alătuti de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.