Biletul zilei: Juventus vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - AS Roma
1
1.81
X
3.60
2
4.50

Serie A rămâne în acest an unul dintre cele mai echilibrate campionate ale Europei. Astăzi, într-o zi plină de fotbal ochii noștrii vor fi ațintiți către Torino, acolo unde Juventus va primi vizita celor de la AS Roma. Acesta este derby-ul etapei în Serie A. Meciul se anunță unul foarte interesant, iar ambele echipe se gândesc doar la cele trei puncte puse în joc. Victoria este foarte importantă într-un astfel de meci atât pentru moralul jucătorilor dar și pentru punctele din clasament. Faptul că cele două formații sunt despărțite de doar trei puncte ne va face meciul și mai interesant. Biletul zilei la pariuri ne va aduce un pont interesant pentru jocul acesta.

Juventus pleacă favorită în acest meci. Bianconerii vor pune astăzi capăt unei perioade foarte grele în care au întâlnite pe Napoli, Inter și astăzi pe AS Roma. Bătrâna Doamnă își poate  recăpăta astăzi prima poziție a clasamentului dacă va câștiga și Napoli va nu va obține cele trei puncte în meciul contra  Sampdoriei. Pe teren propriu gazdle din această seară sunt o formație care își domină adversarii. Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu elevii lui Massimiliano Allegri sunt pe prima poziție. Ofensiva Juventusul-ul este cea mai puternică din Serie A deoarece a reușit să marcheze 44 de goluri în acest sezon. Biletul zilei la parirui va avea ca pronostic o victorie a celor de la Juventus.

AS Roma are șansa astăzi de a o egala chiar pe Juventus la puncte. Romanii sunt pe a patra poziție  a clsamentului la numai trei pucnte de adversarii de astăzi. Principalul atu al echipei lui Di Francesco este defensiva. Oaspeții partidei din această seară au cea mai bună apărare din Italia. În cele 16 partide jucate au primit doar 10 goluri. Roam a deminstrat în acest sezon că este o echipă periculoasă care poate pune probleme în orice  moment, oricărei echipe, atât în Italia cât și pe plan European. Ceea ce este sigur pentru acest meci este că vom asista la o partidă foarte disputată. Biletul zilei ne va adce pentru acest joc o cotă de 1.81. Așa cum am mai spus, noi mizăm pe o victorie a celor de la Juventus dar această partidă rămâne deschisă oricărui rezultat.