Biletul zilei: Juventus vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Real Madrid
1
3.25
X
3.30
2
2.42

UEFA Champions League ne oferă meciuri din ce în ce mai interesante. Astăzi este programat derby-ul acestor sferturi de finală. La Torino, Juventus va primi vizita celor de la Real Madrid. Această dublă manșă este deschisă oricărui rezultat. Ambele formații sunt printre favorite la câștigarea marelui trofeu al UEFA Champions League. Jucătorii care se vor întâlni sunt unii dintre cei mai buni astfel că spectacolul nu va lipsi în această seară. Acest meci este o reeditare a finalei de anul trecut care a fost câștigată de Real Madrid cu scorul de 4-1. Miza acestui meci este calificarea în semifinale acolo unde orice echipă are șanse la marele trofeu. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Juventus are de luat o revanșă în acest meci pentru cele întâplate sezonul trecut. Juve este într-o formă foarte bună având șapte victorii în ultimele opt partide disputate în toate competițiile. În optimile de finală gazdele partidei din această seară au eliminate pe Tottenham. Pe acest stadion jocul a fost 2-2 iar în Anglia Juve a câștigat cu scorul de 2-1. Acest sezon este unul special pentru Gigi Buffon deoarece trofeul UEFA Champions League este singurul trofeu care îi lipsește. Chiar dacă mulți o văd pe Juve ca și învinsă, gazdele de astăzi au o șansă mare la calificare. Biletul zilei la pariuri pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la Juventus în manșa tur.

Real Madrid este favorită oricând în orice meci din UEFA  Champions League. Real are jucători foarte valoroși care pot obține oricând victoria în orice partidă. Speranțele madrilenilor stau în Cristiano Ronaldo care joacă din ce în ce mai bine. Să nu uităm că Real este câștigătoarea de anul trocut a marelui trofeu. În optimile de finală Real a învins un alt adversary foarte dificil pe Paris saint Germain. Pe PSG elevii lui Zinedine ZIdane i-au învins în ambele meciuri. Oaspeții partidei din această seară vin după cinci victorii obținute în ultimele cinci partide dar trebuie să ținem cont că nu au întâlnit un adversar precum Juve. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci foarte interesant. Pariază alături de Beturi.ro și o să câștigi cu biletul zilei.