Biletul zilei: Juventus vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Juventus - Poli Timișoara
1
2.60
X
3.10
2
2.75

Pauza cu ocazia meciurilor echipei naționale se apropie cu pași repezi. În ultimul meci al etapei cu numărul 17 se vor întâlni două echipe din partea de jos a clasamentului dar care își propun să obțină cele trei puncte astăzi. Pe stadionul din Ploiești, Juventus București va primi vizita echipei Poli Timișoara. O victorie în acest meci este foarte importantă pentru ambele echipei deoarece poate fi o gură de oxigen pentru meciurile ce vor urma. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece oferta caselor de pariuri nu este una foarte bogată pentru această zi.

Juventus este lanterna roșie a Ligii 1 ocupând ultima poziție a clasamentului. Gazdele au doar opt puncte, ceea ce este foarte puțin dar să nu uităm că ne află doar în prima parte a campionatului.  Totuși despre gazdele partidei din această seară putem spune că traversează o formă bună. În ultimele două etape nu au înregistrat nicio înfrângere și chiar au spart gheața și au obținut prima victorie. Primul succes al gazdelor a fost obținut în fața echipei Sepsi Sfântu Gheorghe. Pe terenul din Ploiești, Juventus joacă destul de bine pentru că a obținut aici, șase din cele opt puncte pe care le-au acumulat. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă interesantă, care ne poate aduce un câștig important de 2.75.

Poli Timișoara poate spera chiar la prezența în play-off după cum a evoluat în acest sezon. Elevii lui Ionuț Popa ocupă poziția a noua a clasamentului. În acest sezon până în acest moment au reușit să acumuleze 21 de puncte. Bănățenii sunt la doar patru puncte de Astra Giurgiu care ocupă ultima poziție de play-off. În cazul unui succes în această seară Poli va egala pe Dinamo și va ajunge la un singur punct în spatele giurgiuvenilor. Victoria din ultima etapă contra Astrei Giurgiu a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive pentru Poli. În acele meciuri oaspeții din această seară nu au reușit să înscrie vreun gol. Poli are cea mai slabă ofensivă din primele 14 clasate astfel că jocul din această seară se anunță unul destul de greu. Biletul zilei va avea ca pont o victorie a bănățenilor deoarece vom miza pe valoarea lotului mai mare pe care îl are Poli. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi ponturile oferite de echipa noastră.