Biletul zilei: Juventus vs Napoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Napoli
1
2.10
X
3.25
2
3.65

Derby de titlu în Italia. Cel mai așteptat meci al acestui sezon din Serie A va avea loc în această seară. Pe Allianz Stadium din Torino, Juventus va primi vizita celor de la Napoli. Sunt echipele clasate pe primele două poziții ale clasamentului. Echipa care va câștiga va avea prima șansă la titlu în acest sezon. Cele două formații sunt despărțite în acest moment de patru puncte în favoasrea celor de la Juve care au și avantajul terenului propriu. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru Juventus dar astăzi sperăm să asistăm la un joc mult mai deschis și mai multe goluri. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre.

Juventus se poate mulțumi și cu un egal în acest meci deoarece ar păstra distanța de patru puncte față de cei de la Napoli iar etapele ar fi din ce în ce mai puține. Juventus putem spune că a dominat acest sezon și are cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă din Italia. Trei victorii și două remize sunt ultimele cinci rezultate din Serie A. Pe teren propriu Juve este o echipă foarte puternică și are cinci victorii în ultimele cinci meciuri în fața propriilor fani. Astăzi tot Juve este favorită la cele trei puncte puse în joc. Pronosticul pentru biletul zilei va  merge pe o victorie a celor de la Juventus.

Napoli are doar șansa victoriei pentru a mai rămâne cu șanse reale la titlu. O înfrângere putem spune că ar spulbera visul napoletanilor de a mai fi campioni, lucru ce nu s-a mai întâmplat de pe vremea lui Maradona. Oapseții partidei de astăzi au acumulat 81 de puncte cu patru mai puțien decât cei de la Juve. Forma de moment este la fel ca a celor de la Juve cu trei victorii în ultimele cinci partide disputate. Napoletanii vor fi foarte motivați pentru acest joc și vor avea un sprijin puternic și din partea suporterilor, cei mai fanatici din Italia. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro și o să realizezi profit.